mandag 25. januar 2016

Gjennomsiktige gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Vi har interiør for hele hjemmet. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Leter du etter Gjennomsiktige gardiner til lave priser? Gjør et kupp på Gjennomsiktige. Fyldigheten er skapt med legg eller hipp av ulike stil og størrelse: fra det populært “fransk legg” til mer moderne “cartridge” eller “wave” oppheng.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster. Handle trygt på jotex. Energieffektive gardiner.


Ditt energiforbruk reduserer, som avlaster både moder jord og lommeboken. Henges opp ved hjelp av en perforert løpegang. Cellbes på Internett og på postordre!


Tekstiler i form av gardiner og tepper bidrar til å dempe støy.

Bruk tekstiler til å livne opp rommet med fine farger og mønstre. Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Les mer om fordelene og ulempene til gardiner på bloggen vår. Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute, eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming.


En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Rullegardiner er lette å tilpasse og kommer i mange ulike varianter. Enten du ønsker en ensfarget, mønstret, transparent eller helt mørklagt gardin. De er enkle å rengjøre med normal støvtørking.


Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Denne gjennomsiktige gardinen kan brukt i stuer, soverom, kontor rom, osv. Det vil hjelpe deg å få litt privatliv og samtidig la naturlig lys inn i rommet.


Du kan enkelt knytte gardiner med de to inkluderte tie-back. Online salg av undergardiner av voile etter mål hos Dekoria. Systemmarkiser benyttes som solskjerming av vinduer, glassfasader, glasstak og vinterhager. Screen- gardiner demper direkte sollys, og er delvis blendende, men noe gjennomsiktighet.


Den gjør lyset som kommer inn mer behagelig, og når det er dårlig vær eller mørkt ute, skaper den noe refleksjon fra lyset i rommet. Her finner du ett stort utvalg i farger og stoffer ( gjennomsiktige , lystette), og også gardiner med mønster. Du bestemmer selv bredde og lengde, og får dem kuttet etter mål. Lys opp et rom med en nøye utvalgt gardinlengde eller skap din egen blandning av farger og mønster for å få din egen unike stil. Delvis gjennomsiktige , hvite julegardiner med ett diskret mønster med morsomme elger, stjerner og juletrær.


Ikke diskret fordi det er “usynlig”, men du ser ikke de morsomme detaljene i mønsteret før du studerer det nærmere. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg