torsdag 28. januar 2016

Lekre soverom

Dette lekre soverommet er innredet med en luksuriøs, eklektisk blanding av gammelt og nytt, rustikt og polert, sammen med en myk, men kraftig fargepalett. TIPS som gir boligen en touch av luksus! Ikke vær redd for å kjøre på med litt farger! Kontraster gjør seg også bra på soverom.


Seng og plassering Har man et live soverom kan det være lurt å sette sengen inntil en vegg fremfor å ha en åpen løsning med to nattbord. Dette sparer man plass på og rommet vil føles større.

Soverommet er rommet der vi henter oss inn igjen, kjølige og svale farger er fortsatt de mest populære nyansene. Tapet blir mer og mer populært, dette soverommet er tapetsert med Simplicity fra Eco. Syns du blått blir for kaldt, kan du varme interiøret med gulldetaljer. Tollnes mellom Skien og Porsgrunn.


Her bor du praktisk, idyllisk og bynært i moderne boliger. Fargen Elvesand er enkel å kombinere med andre farger, i dette rommet har vi brukt en lekker seng fra Møbelringen i en dyp blåfarge. Blåfargen er også tatt igjen i bilde og et lekkert varmt teppe som er godt for føttene om morgenen.


Nyansene fra Elvesand blir balansert med tekstilene i dynetrekket og putene som er i lyse beige toner.

Drøm deg bort i gode fargetips! Se mer fra denne boligen her. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene.


Et sosialt aspekt tilføres også av den rådyre, lekre kjøkkenøya fra Bulthaup, som gjør det lett å være flere på kjøkkenet samtidig. Det er mitt beste kjøkkentips! En kjøkkenøy er så sosialt og hyggelig, sier Tone, som også er spesielt fornøyd med kokeplaten fra Bora som har viften integrert i benken. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.


Vi har fristende varehus og god service. Det gav en koselig hule-stemning på soverommet , samtidig som det kan minne om en mørkeblå nattehimmel. Ikke end opp med for mye dus-i-dus. Med sorte LED downlights i taket ble det prikken over i-en. På bildet kan det se ut som flere blåfarger her, men fargen forandrer seg med lyset) 3. Bildevegg på soverommet.


På de lekre blå veggene måtte vi naturlig nok ha en. Eugenies gate 5: Lekre selveierleiligheter med gode kvaliteter sentralt på Bislett - nå for salg!

Leilighetene oppføres i et rolig og hyggelig område, med smakfull innredning og moderne løsninger. Unngå spesielt hvitt på soverommet. Et rom med grå eller beige vegger, med klassisk eller tradisjonell styling, vil fremstå mer lekent og rocka med svarte vegger, selv med samme styling. Mal gjerne listene også, det vil gjøre at veggen virker høyere.


Pssst, se hvordan ton-i-ton-trenden har nådd interiøret. Vær vågal med tapet På soverommet kan du ta sjanser med interiøret som du kanskje ikke tør å ta i andre som i boligen. Men skal du kjøre stilen til lekre boutique-hoteller, ja da bør du tøre å være litt vågal med interiørvalgene.


Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg