torsdag 7. januar 2016

Baby ramme

Baby ramme

Fotoramme med koselig BABY motiv. Rammen er i metall med matt tinnfinish. Ytre mål er ca 1x 2cm. Baby Shower Gjestebok Ramme. Eller som et tillegg til en vanlig gjestebok.


Gjesteboken består av en ramme med rader med hyssing og stk klemmer og kort til å skrive på. Enten du skal ramme inn et bilde av din baby , eller gi bort en dåpsgave er dette rammen for deg. Et kvalitetsprodukt av metall, med en solid bordstøtte.


Vi lagerfører denne i bilde størrelse 9×cm. Med sin smidige opp- og nedfelling, og en ramme på kun kg blir denne et soleklart valg. Utstyrt med stor kurv, med mulighet for oppbevaring av alt du behøver (kan bære kg,noe som er mer enn forrige modell). Foreldre kan med disse gjør-det-selv-pakkene av høy kvalitet lage egne kunstverk på en enkel og 1 trygg måte.


Flott dåpsgave til barn. Fortinnet ramme med babymotiver med plass til bildestørrelse 100x150mm. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Gipsavstøp i en grå ramme.


Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. Sofort Ergebnisse aus Mehreren Quellen! Alles für Babys auf OTTO.


Baby ramme

IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag.


Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby klær fra. Twinkle Twinkle Ramme Gjestebok Med Bodyer.


Baby ramme

Er du ute etter en herlig vri på gjesteboken? Her får du en dekorativ ramme som også kan pynte opp barnerommet. Kjøp Ramme med håndavtrykk på nettet. Er du kanskje på jakt etter et fotoalbum til dine favorittbilder av babyen? Ta vare på bilder og andre små minner fra de første årene, og når barnet har blitt større kan dere ta fram albumet og sitte sammen og se tilbake på hvordan han eller hun så ut som baby - en opplevelse som er høyt verdsatt!


Gi broderiene dine en ekstra touch med rammer fra oss. Bestill rammer online hos oss på margaretha. Vi har et utall farger og former i vårt store utvalg. Bilde ramme pyntet med babyvogn til baby gutt.


En ramme som rommer opp til tegninger i Aformat. Davinci rammen er både genial og fin å se på. Super både for å vise tegninger og for å oppbevare alle tegningene som barna stolt kommer hjem med. Og med sitt unike feste kan rammen enkelst justeres fra liggende til stående display. Papir av høy kvalitet med en glatt silkeaktig og svakt reflekterende overflate som sikrer en vakker finish på dine bilder.


Halvmatt papir passer godt til alle typer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg