onsdag 13. januar 2016

Lasurmaling

Lasurmaling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Når vi bruker lasur laserer vi - uavhengig av teknikk.


Lasurmaling

Felles for alle laseringsteknikker er at bunnfargen synes igjennom - mye eller lite. En lasur er en transparent, farget olje som kan påføres i et tynt lag utenpå en malt flate. Vannbasert, halvblank alkydoljelasur som anbefales til bruk på ubehandlet og lasert tre utendørs. Det er en dekkende oljelasur som fremhever treets naturlige.


Vil du sitere denne artikkelen? Kopier denne teksten og lim den inn i litteraturlisten din: lasurmaling. I Store norske leksikon. Lasurmaling Lasering gir liv i paneler og malte flater.


Først males flaten i en grunnfarge du har bestemt deg for. Deretter påføres lasur i den fargen du gjerne vil lasere med. Svampmaling Svamping gir en mykere og mer levende overflate. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Kjøp på nett eller i butikk. Vi bruker mest mulig naturlige malinger, basert på f. Mere om dette - se linker til venstre. Julekampanje Få det fint til jul. Et vakkert tak er prikken over i’en og kan gjøre rommet både større og lysere. Med Flutex 2S får du en pen, helmatt og.


Lasurmaling

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fargerike er Norges største fargehandel med 1butikker over hele landet. Vi fargelegger Norge, og tilbyr hjemmebesøk av interiørkonsulent. Slut resultatet leder ens tanker hen på slidte, gamle vægge i Spanien og Italien.


Hvis man ikke har malet med lasurmaling før, anbefales det at lave en maleprøve først. Lagene skal tørre timer mellem hver påføring. Tag ikke for meget maling på penslen, da malingen er meget tynd og let løber. Vi har sett bilder i boligmagasiner, der det ser ut som veggene er malt med “skyer” i stedet for å være helt ensfargede. Dette vil vi gjerne prøve hjemme hos oss.


Lasurmaling

STS AS sine malingsfjernere er velkjent for sine gode egenskaper for fjerning av maling på alle typer underlag. Her finner du en oversikt og beskrivelse på disse. Adrian`s Handverker klikk her! Naturlig maling har mange fordeler som strekker seg fra produktsjonsprosessen til effekten malingen har på deg og meg. Dette er en pekerside, og inneholder kun pekere til forskjellige betydninger av dette ordet.


Hvis du har fulgt en lenke hit, kan du kanskje gå tilbake og rette den. Designvindu er et firma med egen produksjon av vinduer og dører. Vi produserer alt i tre, tre belagt med aluminium, PVC og aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg