torsdag 21. januar 2016

Jotun havbris

Marine, Protective and Powder Coatings. En grønnaktig blå tone. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med.


Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Afargeprøver – noe som gir deg et ekstra godt utgangspunkt for riktig fargevalg. Bak på alle fargeprøvene finner du anbefalte kombinasjonsfarger fra våre fargedesignere. Takk for henvendelsen. Vi beskriver derfor stort sett farge med ord istedenfor.


Havbris så skal vi sjekker dette med vår Pigmentlab. Dører, vinduer og listverk kommer ferdig malt i Bomull, og er ikke aktuelt å male om. Jotun LADY svarer: Hei Kjetil.


Produsenten av smartpanel reklamerer med at alle smartpanelfargene passer sammen, men noe sier meg at dette ikke stemmer helt. Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Easily share your publications and get.


Veldig flott farge, men var mer knall og lys enn det jeg hadde tenkt. Vi betalte i overkant av 6kr for spannet den 29. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. De har et enormt utvalg av farger til alle rom i huset.


For å beregne hvor mye kledning du trenger, må du ta arealet av alle veggene som skal ha kledning og legge sammen. For å regne ut arealet av en vegg, kan du først. Her finner du våre nye svale, dempede grågrønne farger. Setter du dem sammen med Klassisk hvit eller Bomull vil de fremtre nokså klare og rene.


Med jordfarger i tilbehøret, som brunt og grått, demper de seg betraktelig og det sommerlige preget trer litt til side. Dunkel har et støvet og mat udtryk, som får farven til at fremstå industriel. Dunkel passer rigtig fint sammen med stærkere farver, og vil se flot ud sammen med næsten alle farvekombinationer.


Jotun havbris

Det jeg bruker å gjøre er å blande den og la den stå med lokket på i 8-timer da er den mye mer vennlig for malingsrulle og resultatet blir perfekt. Suverene påføringsegenskaper, Nymalt utseende lengst (UV-block), Spesielt effektiv mot svertesopp og gir Extrem beskyttelse. Når du har bestemt deg for å male huset hvitt, er det viktig å ta stilling til hvilken hvittone du skal velge. Det finnes en mengde hvite nyanser som gir ulik. Farger bør prøvemales der du skal ha dem.


Da får du rett bilde av hvordan fargen blir. Bestill prøvebokser med farge og få gratis frakt på neste kjøp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg