torsdag 7. august 2014

Veggklokke bohus

Veggklokke bohus

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Veggklokke - Best pris i Norge!


Veggklokke bohus

Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant vårt brede sortiment fra dekorelementer her. Interiør til hjemmet.


Bohus har er stort utvalg av interiør. Få inspirasjon hos Bohus. Bra dekorasjon vil føler sin beboere og en lykkeligere person. Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret.


En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Ramme i plast i antikkutførelse. Vårt designteam har utviklet en serie tidsriktige “must have”-veggklokker.


Bli inspirert online og la tiden bestemme hvilken klokke du skal velge. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik.


Møbler og interiør på nett! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Hurtig levering over hele landet!


Klokken var opprinnelig offwhite på rammen rundt, men er malt i dempet sort med interiørmaling. Finn et veggur som passer til ditt hjem. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små.


Legg til i innkjøpslisten. Ikke gå glipp av gode tilbud! Meld deg på vårt nyhetsbrev. Noe gikk galt, det gikk ikke å. Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald.


Veggklokke bohus

Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg