mandag 25. august 2014

Alpina eve

Alpina eve

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Utendørsjakker, bukser, sko, sykkel- og skiklær, klatre- og friluftsutstyr og mer! Polstret med ekstra mykt fôr.


Alpina eve

Egen utviklet damelest. Hælkappe med justering for riktig passform. Rottefella RRacing såle NNN i PEBAX, med klassisk fleks gir god stabilitet og komfort. Passer til lange skiturer og trening. For deg som ønsker å prøve skøyting eller skøyte litt av turen din, er dette et godt alternativ.


ACombi EVE har plastmansjett og powerstropp lukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Alpina er per dags dato den eneste aktøren med egne skomakere, som også utvikler sko for andre skistøvelmerker. I år har vi en rekke nyheter, og vi har nå implementert 4dry- membran i tre av våre produktlinjer. Alpina TEVE skisko har Thinsulate isolasjon, og gjør dem varme og komfortable, selv på kalde dager.


Dette er en tur- og treningsmodell som passer de fleste, og er laget for lange dager på ski. Mykt bøyepunkt og elastisk rundt ankelen. Alpina A Combi Eve har en klassisk racing-såle, NNN Rfra Rottefelle, som gir god stabilitet ved skøyting og riktig flex for kontroll og komfort når du går klassisk stil. Skoen sitter bra på foten, og snøringssystemet TX-loop har tekstilhemper for at tilpassingen til foten skal bli helt perfekt. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse.


Kjøp Alpina A Combi EVE i nettbutikken til Sporten Beitostølen. Vi har mer enn års ekspertise og erfaring på salg av langrennsutstyr. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr.


Trygt og sikkert hos Urverket. Varm og svært komfortabel skistøvel fra Alpina tilpasset damelest. Anatomisk formet innleggsåle gir optimal. Se beste pris på Alpina Acombi Eve. Les tester og omtaler før du kjøper.


ACombi Eve har plastmansjett og powerstropp lukking for riktig kraftoverføring og skikontroll. Hæljustering for optimal passform. Hyggelig skikjøring pga.


Alpina eve

Isolert med Thinsulate slik at føttene vil holde seg komfortable og varme. Godt å vite: Du kan også bruk disse skiskoene med rulleskiene. NOK 89- Alpina TLangrensstøvler. Smarte og enkle langrennssko til klassisk stil til kvinner.


Lett tilgjengelige med ytre. Alpina bjuder oss på många fina produkter för skidåkning, skridskoturer, vandringar och jakt. Komfort, kvalitet och fin stil är alltid modernt. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Sammenlign tilbud fra Alpina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg