fredag 8. august 2014

Liten vas

Vas har gett oss möjligheten att arrangera blommorna på ett nytt, vackert sätt. Vasen är tillverkad i mässing eller rostfritt stål med tillhörande glasinsats. Glasvasen är munblåst i Tjeckien.


Fyll i e-post eller personnummer så skickar vi en inloggningslänk! Om du är medlem men inte har loggat in förut kan du klicka här för att skapa ett inlogg.

Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. En liten vas i målat glas. Vakker liten Vas Kosta Boda - Selges av HansenH fra Bromma. Kjøp og selg Kosta Boda gjenstander på auksjon og til fastpris på QXL.


Här hittar du mängder med krukor och vaser till ditt hem. Några dekorativa blommor eller en härlig bukett blir ännu vackrare i en fin vas eller kruka. Våra vaser är designade för att göra din vardag gladare och inspirera din kreativitet – oavsett om du placerar blommor i en blå glasvas eller låter en uppsättning skålar vara fina som de är.

Utforska vårt sortiment och hitta en vas som blir den där detaljen som gör dig glad. Jeg skal bygge en liten terrasse, ca 3x5m. Tenkte rundt meteren burde holde.


Den skal ligge flytende på lecablokker. Noen som har sterke motforestillinger mot dette? En ensam kvist från helgens bukett är fortfarande vacker. Jag sätter den i egen vas.


Häng med i trenden och fyll ditt hem med fina gröna växter. Till växterna behöver du vaser och krukor. Ta en titt på vårt utbud av vackra vaser och krukor till hemmet. Oavsett om du är ute efter en vas eller kruka till dina färska blommor eller för dina konstgjorda växter så kan du hitta vad du söker hos oss. Gör din vardagar gladare med nya blommor.


Liten vas , Baby, Gråblå kr Bästa vasen för de första liljekonvaljerna eller den så kärleksfulla buketten från femåringen. I den här vasen passar allt från några grässtrån till en bruten blomma från rosenbusken. Vas Pomme, liten , vit - Pomme är en sfärisk liten vas och ljushållare tillverkad av klart glas och polerad mässing.


Pommes form och utseende är inspirerad av naturens runda former. Namnet Pomme kommer från det franska ordet för äpple, varifrån produkten lånat sin organiska form.

Den lilla Äng-vasen från Klong har en unik design som ger varje solid blomma stöd nog att kunna stå själv. Vasen som är formgiven av Eva Schildt har kommit att bli en modern klassiker och ikon som återfinns i många hem! Liten flaskvas i keramik som är gjuten för hand. Vasen har en matt glasyr och storleken passar perfekt till blommor med kort stjälk och blir ett vackert inslag i dina stilleben. Mimous keramik PURE är en serie keramikdelar tillverkade i Lampang i norra Thailand.


De första vitsipporna eller en ros från trädgården. Att vaserna är munblåsta för att ingen vas är den andra lik, och de ger en mycket genuin och lyxig känsla. Bubbles Vas Liten - Black Marble. Svart, bubblig vas i marmorimitation.


Lagerstatus I lager Köp. Handdrejad liten vit vas till de första vårblommorna, sista rosen innan frosten och allt däremellan. Dekorerad med lera och vitglaserad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg