onsdag 6. august 2014

Spisebord etter mål

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Pynt hjemmet ditt med unike designmøbler som er bærekraftige og skreddersydde for deg.


Designmøbler til stuen, spisestuen, entré, kontor og soverom. Se vårt store utvalg av bord i kjent design. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser, design og materialbruk slik at du kan finne det spisebordet som vil passe perfekt i ditt hjem, samtidig som du kan ha plass til din familie og gjester. Ved å klikke på et av spisebordene nedenfor kan du lese mer om dets mål , montering og vedlikehold. Enten du leter etter et lite spisebord eller et stort spisebord , har vi utvalget for deg.


Med slagbor uttrekkbare spisebord eller spisebord med illeggsplate kan du enkelt gjøre plass til flere når du trenger det. Har du liten plass har vi også vegghengt klaffebord som sparer plass når bordet ikke brukes, siden det kan legges ned. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Et spisebord bør være funksjonelt, det er her vi spiser, leser avisen, gjør lekser og skravler med venner og familie.


Spisebordet er et sentralt møbel som fortjener god kvalitet. Hvert av våre spisebord er unikt laget med detaljer etter ønske fra deg som kunde. På våre sider finner du et utvalg av modeller vi har laget, og vi kan selvsagt imøtekomme andre ønsker – det er slik våre flotte spisebord blir til! Casø 1rundt spisebord fremstår som som et lett og moderne bord. Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet.


Funksjonelle bor bord etter mål , stort utvalg! Der man starter dagen med kaffe og avis og der familie og venner samles for lange samtaler og gode måltider.

Ved spisebordet sitter man ofte i timevis. Vi har spisebord for de fleste behov: Store og små, i fast størrelse eller med uttrekk. Slik beregner du plassbehov for spisebord og for spisestue med stoler.


Her finner du billige kjøkkenbor spisebord og spisestuebord til alle hjem og alle smaker, i ulike størrelser, farger, runde bor firkantete bord og bord av ulike materialer. Uansett om du vil ha et rundt spisebord , et spisebord av eik eller kanskje et spisebord i hvit farge, så finner du garantert en favoritt i vårt brede utvalg. Hos oss finner du et stort utvalg spisebord i ulike design og former. Velg mellom rektangulære, kvadratiske, ovale og runde spisebord som passer både til kjøkket og spisestuen. Kjøkkenbordene kommer i flere farger som hvitt, svart, eik og brunt, derfor vil du garantert finne bordet som passer stilen din.


Hvilket spisebord liker du best? La livet ditt innrede stua, bli inspirert her. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt!


Det skal gjerne også kunne brukes mye og samtidig holde i flere år. A-Møbler har et stort utvalg spisebord i ulike design, størrelser og materialer. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Vi har runde spisebord , uttrekkbare spisebord og spisebord med ileggsplater. Vakre linjer og solid utseende gjør BERG bordet til det perfekte valget for en moderne spisestue.


Dette møblet lages på mål , tilpasset dine behov - kontakt oss. Skal du ha mange gjester? Eller har du stor familie? Sjekk ut vårt flotte utvalg av store spisebord og stort spisebord i tre på ikea.


Vi lager møbler etter mål - akkurat som du vil ha det! Vår forretningsidè er å produsere møbler som passer perfekt til ditt eksisterende interiør. Prøv deg fram og se hva som føles mest balansert i akkurat ditt rom. De hvitpigmenterte overflatene gir et lyst og tidsriktig uttrykk som lett passer inn i ulike stiler. Mattlakkert eikefinèr gir enkelt vedlikehold.


Håndtakene på skapene er enkle og passer inn i stilen. DALLAS-serien består av vitrineskap, skjenk, TV-møbler, salongbor spisebord og spisestol. Til og med når det er trukket ut til m står bordet helt stabilt, pga. Somerset spisebord er et moderne, svart bord i eikefinér. Bordet kan trekkes ut og forlenges med én eller to ileggsplater á totalt 80cm.


Med en total lengde på 300cm får du plass til fem - seks personer på hver langside samt en på hver ende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg