onsdag 20. august 2014

Trebitt oljebeis pris

På utkikk etter oljebeis? Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen.

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen.


Kjøp på nett eller i butikk. Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.

Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Mer akryl, mindre alkyd Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis. Gir ingen fiberreisning. Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. Bestill enkelt i vår nettbutikk.


Eller besøk en av våre butikker. Dette gjør den ved at beisen trekkes inn i treet og gir en flott dybde i fargen. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket.


Har du ubehandlet panel, så fungerer oljebeis som en grunning. Du trenger to strøk på nytt treverk. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis.

Beisens konsistens gir mindre sig og drypp. TREBITT Superbeis er et miljøvennlig alternativ med lavt løsemiddelinnhold. Beisen tørker betydelig raskere enn tradisjonell oljebeis.


Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate.


Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Jotun trebitt SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg