mandag 11. august 2014

Holmegaard drammeglass

Se hele utvalget her! Designet av Per Lütken. Levering 2-hverdager. Perfekt når du skal nyte julens mest edle dråper. Tåler ikke oppvaskmaskin.


Holmegaard drammeglass

JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Serien er designet av Tom Nybroe og karakteriseres av målestreken som gjør det enkelt å skjenke opp riktig mengde med dram.


Produktbeskrivelse Sett snapseglasset fra Tom Nybroes Perfection serie i. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter dramglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask. Vi hos glassoginterior.


Holmegaard drammeglass

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk og våre. Cabernet-serien inneholder i. Det kommer årlig en ny kolleksjon med glass, blant annet vannglass, drammeglass , hotdrinkglass, skåler og julepynt.


Jette Frölich, som er kjent for sine flotte papirklipp. Flott 2-pk med årets julemotiv fra. Legg glasset i fryseren en halvtimes tid før servering for å sikre en iskald dram.


Holmegaard drammeglass

Holmegaard drammeglass. Torget Til salgs Antikviteter og kunst Keramikk, porselen og glass. Prøv FINN levert, fra kr 75. Motivene er inspirert av nordiske juletradisjoner og vil vekke nostalgien hos mange! Eksklusive tilbu alle nye varer, inspirasjon og mere til - direkte til innboksen din.


Drammeglasset har en tynn fot og myk kropp som gjør at en kald dram smaker enda bedre. Det er helt uforpliktende, og du kan slutte å abonnere når som helst. Fine til jul eller som julepynt. To meget pene drammeglass - begge i meget bra stand. Hører til serien med juleflasker.


Ved flere kjøp- porto aldri høyere enn kr. Norgespakke med sporing- opp til kilo. Serien ble designet av Peter Svarrer, og har glass til enhver feiring.


Her har vi samlet et stort utvalg drammeglass og snapsglass. Nyt likør eller shot fra nydelige glass med design fra populære merkevarer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg