onsdag 27. august 2014

Durance husvask

Sjekk ut durance husvask. Kan brukes i alle husets rom. For ekstra vanskelige flekker ta konsentrert husvask på en klut og påfør direkte på flekken. Såpen skummer godt og er fettløselig.


Bruk ca 1-korker i en bøtte vann. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Husvask - kan brukes i alle husets rom. Duftene er laget av dere egen parfymemaker i Grass, Provence. I husserien finnes husvask og oppvask.


Deilig husvask tilsatt eteriske oljer. Velkommen innom oss for en titt! Få pristilbud fra flere bedrifter. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud!


En effektiv og velduftende husvask i duften Sage Grapefruit. Også fantastisk til husvask. Pris NOK 19inkl. Marikken, en koselig nisjebutikk på Sørlandet med unikt utvalg klær, interiør og spiselige fristelser.


Vi har også nettbutikk. Durance Lavendel Tøymykner. Mild mot hendene og miljøet. Sprayes direkte på puter, gardiner, duker og andre tekstiler. Dette gir en delikat og frisk duft i rommert.


Durance husvask

Puteparfymen setter ikke flekker eller skjolder på. De er basert på en base av naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau.


Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Delikat parfymert husvask med essensielle oljer som har mer enn naturlige ingredienser. Sprer en mild duft i rommet ved hjelp av bambuspinner. Sett så mange bambuspinner som du ønsker ned i flasken slik at disse trekker til seg oljen. Så fine premier, jeg blir gjerne med på trekningen!


Durance husvask

Få den laveste pris her! Har lyst å kjøpe de to, pluss husvask og romspray. Men hvilken duft er best? Finnes i følgende dufter: Lavendel. Klesvask, skyllemiddel, husvask , såper, massasjeoljer, duftlys m. Her er det duft av velvære!


Et velduftende oppvaskmiddel til håndvask av kopper og kar. DURANCE ROMSPRAY , GLASERT SITRON. Brukes både til å fjerne uønsket lukt og til å gi. Sammenlign priser i mer enn 2butikker!


Durance husvask

Kjøp lavendel durance billig i nettbutikkene. Fra før har jeg durance sine rengjøring til klesvask!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg