tirsdag 26. august 2014

Pendellampe betong

Pendellampe betong

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Den som ønsker å velge et uvanlig materiale for sin pendellampe , bør kaste blikket mot betong , som garantert ikke er vanlig. Pendellampen Lenna er fremstilt av dette materiale, hvor den grå skjermen har en rund form og smalner av oppover.


Inne i betongskjermen sitter en E14-sokkel, som kan utstyres med mange typer pærer. Elegant pendellampe Morton i betong med nydelig formspråk. Mortons skjerm har stilfull utforming og har et harmonisk uttrykk.


Siden lyset fra Morton utelukkende er rettet nedover, kan bordplater og bardisker lyssettes godt uten at du blir blendet. Sammenlign tilbud på Pendellampe betong i kategorien Innendørsbelysning fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Innendørsbelysning ved hjelp av vår tjeneste. Sopel er en annerledes pendellampe i betong. Det rå uttrykket og strukturen fungerer som en fin kontrast mot glatte flater.


Pendellampe betong

Heng opp en solitært eller i en gruppe. Variert utvalg pendel lamper til alle behov. W med Estor fatning. Rask levering og personlig service. Tøff betonglampe med trestubbe detaljer.


Bestill drømmeferien med Agoda. Tøff, tidløs pendellampe i betong med industrielt, tidsriktig design. Skjerm i lettbetong med grå, stofftrukket kabel.


Pendellampe betong

Med en pendellampe montert i taket får du et virkelig godt lys over spisebordet, på soverommet, i stuen, på kjøkkenet eller for å lyse opp et mørkt hjørne – en pendellampe har mange bruksområder. Vi har et stort utvalg, og benytt gjerne filteret for å finne lampen du ønsker. Se gjerne hele vårt utvalg av takpendler. Jeg har lenge vært en tilhenger av lamper i betong , dette materialet har et røft og industrielt preg samtidig som nye produksjonsmetoder og betongblandinger gjør at lampene kommer i nye spennende fasonger og design.


Siden betong er et svært fargenøytralt materiale passer den inn i de fleste interiør og stiler, men passer særskilt godt inn. I denne kategorien finner du flere små pendellamper som passer bra i vinduskarmen, over kjøkkenbenken eller andre steder der lampen ikke kan ta for mye plass. Pendellampe og takpendel er nedhengte lamper som kommer i utrolig mange spennende design og materialer. Alt ifra røffe betonglamper til industrielle og rustikke industrilamper i stål og messing.


På denne bloggen kan du finne spennende pendellamper og takpendler fra designere over hele verden. Fra treverk til metall, betong og glass. Foscarini Aplomb er en annerledes pendellampe i betong. Se Belysning og finn et stort sortiment fra Eglo på BilligVVS.


Norges største VVS forhandler på nettet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg