fredag 1. august 2014

Jarga designs

Mange synes personlig mote er et vanskelig tema, mens for andre kommer det naturlig. Man vil jo kle seg i klær som fremhever personligheten og viser deg! She looks like a princess. Two-piece by JARGA designs. Det er mange fordeler med å kjøpe kjole på nett i stedetfor vanlig butikk, samtidig som det medfører ulemper.


Vi ser på begge sidene av saken her.

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Les mer – Det er tid for å vise hva denne nye generasjonen er gode for. Jarga Designs Her er hele programmet til Oslo Runway. Jarga Art and Fashion Weekend arrangeres for tredje gang. Les mer Hvor går grensen for cultural appropriation?


Er det i det hele tatt lov å låne fra andres kulturelle. Klesmerket mitt fikk navnet etter en av mine forfedre som var en velkjent entreprenør og den første fra Njie familien til å være Konge i et rike som het Salom i Senegal. Jankeh startet sin første bedrift i en alder av 1 og har siden tatt verden med storm.


Navnet tok hun etter etter en av forfedrene hennes som var en velkjent entreprenør og den første fra Njie familien til å være Konge i et rike som het Salom i Senegal.

The brand aims to make multiculturally inspired everyday clothes, wich have gained the attention of both national and international media. Så lenge hun kan huske har Jankeh Njie sydd om gamle klær istedet for å kaste dem. Nå skal hun ut i den store verden og lansere Jarga designs. Hun brukte egne midler.


Firmaet har vært hennes personlige prestasjon fra første skritt, til der hun er i dag. Jeg brukte tiden der til å tenke på hva jeg ville gjøre videre med livet mitt. The brand is well known for the first collection ROOTS that futures the best of African and Europeans designs combined together.


Gambia var for meg som å få frisk luft. Machine wash at degrees and wash inside out. Made of Combed Cotton, Polyamide and Elastane. All socks are knitted with high quality Eco-Tex yarn with a high content of cotton and natural fibres – for ultimate comfort and shape. Norsk designer som lager klær av unike, printet materiell, som er produsert av selskapet selv.


Stilen er en miks av Skandinavisk og Afrikans, inspirert av designeren og grunnleggerens Gambiske røtter. Jarga kombinerer afrikansk og skandinavisk design. Jankeh kom for å holde foredrag for elevene våre, og vi har planer om å bruke henne som mentor og veileder utover i skoleåret.


N´Jie har designet og syd ja, hun har vært opptatt av klær så lenge hun kan huske. Se hennes roller (3) og relasjoner (0) i næringslivet - og hvilke bransjer Jankeh Musa Njie er aktiv i. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. The making of her company has been her personal achievement every step of the way.

Norwegian Fashion (Norsk Mote) - All About Norwegian Fashion and Textile The Largest Online Portal of. På åpningsdagen deltar Innovasjon Norges administrerende direktør Anita Krohn Traaseth og HR-direktør Yvonne Fosser i en samtale med to av deltakerne. Hennes kolleksjon handler om denne reisen. Jeg ønsker å vise de mange vakre kulturene vi har i Oslo, enten den er norsk, gambisk eller somalisk. Drømmen om å gjøre det stort i moteverden har hun hatt en stund.


Her syr jeg klær til både kvinner, menn og barn. Mens jeg går på skolen er det nettbutikk, men drømmen er å åpne flere butikker globalt. Er det en ting jeg har lært av pappa, så er det at alt er mulig, sier hun.


Norwegian clothing line made from unique, printed fabrics, which are produced by the company itself. I boken Hvem er Hvem? De har ett barn sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg