mandag 4. august 2014

Gubi pedrera bord

Gubi pedrera bord

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Vi tilbyr bærekraftig og trendy design for den bevisste. Oppdag vårt utvalg her!


Rumsamarbeider med mange av Europas ledende designvaremerker og møbelprodusenter. Bestill din favoritt i vårt omfattende sortiment av møbler her! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Dette lekre sofabordet består av en glassplate med en spennende organisk form, med et understell i sortlakkert stål eller messing. Et elegant og tidløst design.


Og ikke minst - produktene må ha en komersiell appell. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hitta deals från butiker och läs omdömen på Prisjakt. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell.


Gubi pedrera bord

Se vårt store utvalg her! Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vakker og mektig enkelhet var utgangspunktet for Barba Corsinis design. Barba Corsini var inspirert av finsk design, Mies van der Rohe og den amerikanske arkitekten Frank Lloyd Wright. Fuld returret i dage.


Gubi pedrera bord

Dette elegante og minimalistiske sofabordet er enkelt å kombinere med andre møbler. Designet er tidløst og passer godt inn i de fleste hjem. Gubi TS salongbord Ø 8. Hos oss vil du til enhver tid finne klassikere og nyheter fra mange kjente leverandører. Vi er opptatt av kvalitet i alle ledd så du skal være trygg når du.


Pent brukt bord selges. Noen små riper, men synes ikke ved bruk. Ikke interessert i bud. Torget Til salgs Møbler og interiør Bord og. Mål H: 3Diameter skjerm cm.


Gubi pedrera bord

Materialer Perforert skjerm i metall. Bordet leveres i en 8mm tykk organisk formet glasspate. Understellet har en slank base som fås i messing og sort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg