onsdag 13. august 2014

Skostativ til vegg

Få orden i skoene med et praktisk skostativ. Finn et skap som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Flotte skohyller i praktisk design og flere størrelser. Bra priser og lynrask levering. Enkelt å finne riktig takstativ til din bil. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Enkel å holde ren, og ekstremt slag- og støtsikker. Hyllen er av firkantrør. Hold gangen ryddig med skohyller og skoskap. Noen vil mener man aldri kan få for mange sko.


Dessverre ender sko altfor ofte opp i en haug i gangen.

Her finner du svært praktiske og funksjonelle skohyller, skostativ og annet skotilbehør i flott design. Skohyller til vegg og gulv. En god oppbevaringsplass til skoene er alfa og omega for at du skal få en ryddig og fin entré. Planlegg før du kjøper Det er smart å ikke gjøre.


Fullstendig beskrivelse Større prosjekt? Be gjerne om et tilbud 1. Klikk på Kjøp nå 2. Gå til handlevognen: 3. Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ oppå. For mange sko på liten plass? Løsningen er dette skostativet som får plass til opptil (!) par sko på en relativt liten flate.


Holderne kan justeres i høyden. Hvem ønsker vel ikke en velorganisert entre hvor alt har sin faste plass? Og å slippe sko som ligger hulter til bulter på gulvet? Med praktiske oppbevaringsløsninger, skohyller og skostativ kan du få en entre som det er trivelig å komme inn i. Matthias Furch and Kai Ertel har designet en kombinasjon av skostativ og benk.


Her har du lov til å sparke av deg skoene når du kommer inn i gangen.

De blir sittende fast i de kraftige nylonbørstene og kan plukkes ut når du skal ha dem på igjen. Benken har belysning bak børstene. Wired er en enkel og minimalistisk veggmontert skohylle som er designet for å være funksjonell og enkel I bruk. Skostativ til dør eller vegg stk stål hvit.


Den tredje varianten er kun for veggfeste. Den er formet som en smal list med slisse og tar dermed minimalt med plass. Den britiske designduoen j-me har designet de. Har du lyst på et vegg - til - vegg -bibliotek, eller liker du at TV-en eller familiebildene står sammen med bøkene dine? Uansett så kan de flerfunksjonelle bokhyllene våre brukes til nesten alt du liker å omgi deg med.


Vi har mange stiler og størrelser å velge mellom, så du finner helt sikkert noe som faller i smak. Gir god orden i entreen. Tidløst design som passer i de fleste miljøer. Ekspanderbart skostativ - gir lett plass til flere sko.


Dine personlige data vil bli brukt til å behandle bestillingen din, støtte din erfaring gjennom hele denne nettsiden, og til andre formål beskrevet i vår. Hold orden på klær og sko med våre praktiske sko- og klesstativ. Sett gjerne flere over hverandre. Montér skostativ mellom to hengeskinner eller veggskinner. Passer best til sko med hel.


For andre typer sko, anbefaler vi elfa-hylle. En klassisk hattehylle som også kan brukes som skohylle. Kleshenger til montering på vegg , denne er konstruert i aluminium. Fantastiske designer-skohyller.


En lekker skohylle for veggheng. Festes til veggen med tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg