fredag 29. august 2014

Langhåret lammeskinn

Rent og kjent liggeunderlag til baby. Se vår nettbutikk og les mer her! Velkommen til Nøstebarn! Fantastisk deilige lammeskinn! Kjøp lammeskinn hos Babyshop.


Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Deilig og mykt lammeskinn fra New Zealand som skaper hygge og komfort for deg og dine møbler. Klinisk testet og godkjent for barnets sarte hud. Lammeskinn i topp kvalitet. Naturlig og uten skadelige stoffer.


Skinnet er varmeregulerende og kan brukes hele året. Passer i sengen, vognen, bilstolen mm. Kan maskinvaskes på graders ullprogram. Alle HOME lammeskinn er ECO-testet og godkjent.


Langhåret lammeskinn

Du finner også andre Vogntilbehør produkter fra BOZZ hos Lekmer. Alle lammeskinn fra Segr kommer fra New Zealand og er supermyke og veldig behagelige for barn. Perfekt å bruke i sengen, i vognen, som sitteunderlag på tur eller på gulvet inne.


Segr lammeskinn er ÖKO-Tex-sertifisert (testet og godkjent) og Woolmark sertifisert. Et eksklusivt og mykt langhåret lammeskinn i høyeste kvalitet fra Segr. Bare lisensierte produsenter som oppfyller Woolmarks strenge kvalitets standard har lov til å bruke det. Saueskinn sortimentet våres er en miks av saueskinn som har sin naturlige farge og skinn som er.


Langhåret lammeskinn

Saueskinn og lammeskinn passer like godt til pynt og interiør som til sitteunderlag i en stol eller sofa. I noen land blir foreldre frarådet å la babyen sove på lammeskinn. Den norske foreningen Landsforeningen uventet barnedød (LUB) mener det ikke er grunnlag for å gå så hardt ut. Men de gjør oppmerksom på at det er en økt risiko for krybbedød om babyen ligger på magen på langhåret lammeskinn.


Oppdag vårt store utvalg av kuskinn. Les tester og omtaler før du kjøper. Et mykt og herlig saueskinn i en lysgrå fin farge. Hvert skinn er unikt. Nyanser og form varierer fra skinn til skinn.


Langhåret lammeskinn

Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Mykt og koselig å sette føttene på og dekorative for enhvert hjem! Eksklusivt lammeskinn.


Dette er et helt naturlig, langhåret og utrolig mykt lammeskinn fra Australia som oppfyller de strenge Woolmark kravene og spesifikasjonene. Ullen er basert på råmateriale av særdeles høy kvalitet og som har blitt behandlet så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg