fredag 29. august 2014

Cowboyfest dekor

Nordens største utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gjør ditt hjem enda finere i dag. Dekor - Alltid mange varianter.

Howdy, welcome to the wild wild west partner! Klar for en real cowboyfest ? Her finenr du det du trenger for en fest av den ville vest typen. Her finner du alt som du trenger for en ekte cowboyfest.


Med riktig dekor er det bare å hive seg i bootsene. Cowboyfest er litt harry men garantert ekstremt morsomt! Kan brukes som tilbehør til kostyme eller som dekor til westernparty!

Indianerdame, Kjole,. Teama-fester er blitt mer og mer populært. Der er cowboyfest noe av det som er mest etterspurt. Her har vi en ferdig innredet saloon og kan tilby aktiviteter, mat og drikke.


Saloonen er innredet med hestevogner, saler og annet i ekte cowboystil. Musikk, scene og alt som måtte ønskes kan vi ordne. Cowboy- og indianerutkledningsfest Cowboyen på sin hest, med tøffe skinnbokser, hatten på snei og et gresstrå i munnen – alltid like attraktiv og sensuell.


Festkompaniet har et stort utvalg av pynt som passer perfekt til Western fest! Finn cowboy fest artikler på vår nettbutikk! Alle får sin egen cowboyhatt ved ankomst, det er dekket på røffe benker og bor cowboy- og westernfilmer på storskjermer, høyballer, tønner, indianertelt, stor saloon med bar og pokerbord og statuer av westernhelter med mer plasseres rundt om i lokalet som dekor. Kostymer, fargerik dekor , sand til bordpynt, puter på gulvet, monopolpenger eller produser din egen valuta f. Fire forskjellige veggdekorasjoner til cowboyfesten! Det runde motivet har en diameter på cm.


Fest i Vilda västern Twista till er sommarfest och slå sporrarna i taket! Denna fartfyllda vilda västern-fest bjuder på en rejäl dos tjo och tjim för alla som vill festa som riktiga cowboys och cowgirls. Strax utanför stan har vi förvandlat en lokal till en festloge som sjuder av västernatmosfär.

Skal du holde et temaparty, en babyshower, utdrikningslag. Supert tema om du liker en litt grovere stil på festen. Gjestene trenger ikke å pynte seg mye. Her passer er et kostyme av jeans og skjorte perfekt, og er derfor noe de fleste kan tåle #128578; Vi anbefaler å få fatt i noen høyballer for å skape den autentiske Cowboy- stemningen. Kul temafest för er kickoff eller konferens.


Välkomna till Vilda Västern med salooner, halmbalar och linedance. Ni möts upp av den cowboyklädda personalen och får en öl i handen. Vi tilbyr en rekke tjenester som f. Kick-off, lanseringer, premierer og åpninger, konferanser, roadshows, utenlandsturer, sampling under.


Vi kan levere og hente utstyret for deg, eller du kan spare penger på å gjøre det selv. Det du trenger til alt fra barnebursdag, babyshower og dåp, til halloween, oktoberfest. Vi har laget løsninger for cowboyfest ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg