mandag 18. august 2014

Duk rundt bord

Bord til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.

Vi har bord til stilen, plassen og sofaen din. La livet ditt innrede stua. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Se vårt store utvalg av side og sofabord i kjent design. Vi hjelper å planlegge, og leverer i hele landet.

Et rundt bord bidrar til en mer koselig atmosfære, og det blir ikke like stivt som et firkantet eller avlangt bord. Men til et rundt bord trenger du jo selvfølgelig en rund duk. I Princessbutikken finner du et utvalg av runde bordduker, enten i PVC, polyester, voks eller teflon. Materialet du velger, er avhengig av hvilken tilstelning du skal.


En duk piffer enkelt opp et kjedelig spisebor uansett om det er til hverdag eller fest. En bordduk fungerer også godt som beskyttelse mot flekker og søl. Duk Rundt Bord sjelden justert. Handle enkelt online hos ellos. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. Klassiske duker i tidløst design. Bordduker og fest bord går hånd i hånd. Derfor forbinder mange av oss hvite duker med spesielle anledninger som bryllup, dåp og konfirmasjon.


I tillegg til den klassiske hvite bordduken har vi stoffduker i offwhite, grått, blått og sort. Med andre ord har vi garantert en duk som passer din stil og. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir grobunn for en avslappet atmosfære, hjemme eller på hytta.

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Vi håper du finner en duk som passer dimensjonene på bordet ditt. Det kan forandre hele inntrykket av hjemmet ditt med en fin duk. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kle bordet enkelt opp med denne stretch- duken , og få det runde bordet til å skli elegant inn sammen med resten av bryllupsdekorasjonene.


Utebryllup eller hagebryllup? Sett opp noen bord som gjestene kan mingle rundt , og sette glasset fra seg på. Trenger du en mer slitesterkt eller vanntett duk kan en voksduk være å anbefale, de kommer i ulike størrelser med ulikt motiv på, en voksduk er perfekt til å beskytte bordet fra søl og fukt, du tørker bare av duken med en fuktig klut så er den ren og klar for neste selskap. Dersom du både ønsker å innrede med et rundt bord og vil ha muligheten for å få plass til enda flere middagsgjester, er løsningen å velge en variant som kan forlenges med ileggsplater.


Dermed får du et avlangt bord med avrundede ender, slik at den intime stemningen videreføres også med flere gjester. Man skal imidlertid huske på at et rundt bord tar større plass i forhold til et rektangulært bord hvis man legger i tilleggsplater. Det er ofte bedre plass rundt et rundt bord. Helt nye bord duk for rundt bord. Med blomster design i selve duket med gult farge.


Her finner du flust av bordduker til hjemmet ditt. Duker online – Ellos. Et fint bord blir enda finere med en passende duk uansett om det er hverdag eller fest.


Dessuten er det lettere å pynte da det er bedre plass på midten. Hos Hemtex hittar du dukar i fina färger och mönster. Köp din duk online i vår webhshop.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg