onsdag 20. august 2014

Kid vinterbro

Tekstil og interiør til hjemmet. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Ser du etter åpningstidene til Kid interiør? Kid Interiør er en landsdekkende tekstilkjede med et stort utvalg gardiner, sengesett og andre nyttige interiørvarer til hjemmet.

Vinterbro på Tiendeo. Kid Interiør har mer enn 1heleide butikker over hele landet og 9dedikerte medarbeidere som har som mål å fornye det norske hjem. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få til. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien?


Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret. INTERIØRY FÅ DET FINT. Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner.


Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet.

Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker. Butikker med fargeprøver av sortimentet. Det vil finnes stoffprøver til rullegardiner, plisségardiner og lameller samt prøver av persiennelameller i følgende.


Vi er en hyggelig familie, og arbeidsmiljøet hos oss er meget godt. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Vårt mål er at alle som jobber hos oss gleder seg til å gå på jobb hver eneste dag. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her.


Finn alle telefonummer, adresser og åpningstider for Kid interiør butikker i Drammen her. Mer informasjon på Tiendeo! Foretaket har registrerte ansatte. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


COMBO KIT , HOT DEALS, MAKITA. V ComboKit med børsteløs borskrutrekker og slagskrutrekker, black edition. To børsteløse maskiner av høy kvalitet.

Klikk og les kundeavisen. Underlagt en godkjent lærebedrift. Se Kid Interiør kundeaviser i ☑️. Sjekk de beste prisene hos Kid Interiør her!


Se åpningstider, telefonnummer og mer informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg