onsdag 13. august 2014

Rammer 60x90

Rammer 60x90

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du flere fotorammer som passer til bilder i størrelsen 60xcm. Vi ønsker å kunne tilby noe for enhver smak og har derfor rammer i flere ulike farger og modeller.


Da alle vores fotorammer kan bruges i liggende format, passer de også til dine billede i størrelsen 90xcm. Herunder finder du vores udvalg, hvor du kan se, at vi tilbyder billedrammer til ethvert motiv i denne. IKEA - RIBBA, Ramme , svart, Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde.


Frontbeskyttelsen av plast gjør det tryggere å bruke rammen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Alle rammer har et solid pleksiglass som gjør dem slitesterke samtidig som de beholder den glassklare overflaten.


Desenio tilbyr også hvite, svarte og lysegrå passepartouts som passer fint i de store bilderammene våre. De har målene 61xog rammer elegant inn ønsket motiv for et stilrent resultat. Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Flott sett med stk. Vi har et begrenset opplag av sett med plexi rammer til å henge i taket. Dette er ett sett som består av stk.


Rammer 60x90

Rammene er vertikale, og har plakatformat 50xcm. Det er både enkelt og raskt å skifte plakat i rammene. Jeg har en utskrift av et bilde jeg har tatt på 60x90cm, men jeg finner ikke ramme til det. Vet dere om noe sted de selger 60xrammer i Oslo? Hvor selges 60xrammer ? Kjøkkenforkle i flott bomullskvalitet med rutete detaljer.


Egnet for vaskemaskin grader. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener.


Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten.


Rammer 60x90

Brede og smalle rammer kan se flot ud imellem hinanden, men vil du hellere have et ensartet udtryk, skal du vælge en ramme , der ligner dine andre rammer på væggen. Farve og materiale – Igen kan du matche, eller du kan vælge en stikker ud fra mængden, hvis det billede, du vil indramme, skal skabe blikfang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg