onsdag 6. august 2014

Satenglaken

Stort utvalg laken i god kvalitet av laken i ulike materialer, størrelser og farger. Bestill på nett eller hent i butikk. Våre satenglaken er av førsteklasses kvalitet, i tidløse farger og design.


Satenglaken

Tidløse laken i mange utgaver. Satenglaken satenglaken. Blåtind flanell bomull laken. Ikke på lager i nettbutikken. Sjekk lagerstatus i butikk.


Lakenet er helt glatt, uten strikk eller formsydde kanter. Det er ekstra strykelett og nuppefritt. Alle våre produkter i Soft-serien har en trådtetthet på 2TC.


Satenglaken

Denne trådtettheten gjør satengen svært myk og behagelig å sove i hele året! Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg stretchlaken og fasonglaken i GOLD kvalitet til lave priser. Lakenene fra Høie er spesielt kjente for, i tillegg til sin høye kvalitet, å legge seg pent på senga.


Med et laken fra Høie, slipper du med andre ord å irritere. Formsydde satenglaken av høy kvalitet. Barnedyner Helårsdyne Sommerdyne. IKKE MOTTATT DIN BILDEKODE? Bildekoden vil dere motta enten på SMS, e. Jeg bruker cookies for å optimalisere brukeropplevelsen, samle statistikk og server målrettet reklame.


Hvis du fortsetter å bruker nettsiden, godtar du denne bruken. I produksjonen benyttes et ekstra fint garn i høykvalitets bomull, og en god kvaltitet på innfargingen vektlegges. Ekstra fin bomull fra Høie er fremstilt av kardet garn av høy kvalitet. GANT formsydde laken i satengvevd bomull av fantastisk kvalitet. Glatt Laken Satin HØIE.


Dette er et helt flatt laken, som man må brette inn selv. Typisk benyttet på hoteller. Herlige satenglaken ! Savner du gode laken?


Satenglaken

Vi har formsydde satenglaken med lekker bisekant, flate satenglaken og et enkelt, stilrent satengkappelaken. Deilig å ligge på, gir det perfekte helhetsinntrykk av sengen din! I Nordea kan du søke om boliglån og lån, spare til pensjon, investere i aksjer og fon kjøpe forsikring og få rådgivning.


Chat med oss hele døgnet. Opptjen i form av bonuspoeng på alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg