mandag 18. august 2014

Magnetmaling pris

Med en magnetisk overflate. Flott maling direkte på veggen. Kjøp online hos CC Hobby. Masser av spennende hobbyartikler. Få mer informasjon hos CC Hobby.

Fin under fototapet eller tavlemaling. Tavlemaling og magnetmaling. Magneter festes da til underlaget. Filtrering og sortering. Du kan male tavler, eller rett og slett male en hel vegg.


Da kan du feste magneter der du ønsker det eller skrive på med kritt. For best resultat males overflaten med tre strøk. La tørke ordentlig mellom hvert strøk.

Populære bruksområder for magnetmaling. Torbjørn Heimdal hos Alanor, som er en produsent av magnetmaling , understreker til Bonytt. Synes du det hadde vært fint med en oppslagstavle på veggen til huskelapper, barnas tegninger og andre hyggelige ting? Med magnetmalingen vår kan en del av kjøkkenveggen plutselig bli til en smart oppslagstavle.


Vi har innemaling og sparkel til alle behov. Grunning, gulvlakk, veggmaling, innendørsbeis og mer til. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Mørk grå, vannbasert akryl magnetmaling. Inneholder stor andel jernpartikler for ekstra god effekt.


Kan overmales i ønskede farger med de fleste vanlige veggmalinger, tavlemaling etc. Kan påføres tapet, glassfiberstrie, spon- eller gipsplater. Vi anbefaler bruk av neodymium magneter. Lag din egen oppslagstavle på veggen eller en annen overflate med denne fantastiske magnetmalingen.


Vi selger magnetmaling i god kvalitet til fast lavpris - Bestill. Få orden i kaoset med en maling som forvandler veggen til en oppslagstavle. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.

Eller du kan lage en personlig oppslagstavle til barnerommet med kryssfiner og magnetmaling. Skjær ut ønsket størrelse på en plate kryssfiner, puss kantene med et sandpapir, mal med magnetmaling og monter på veggen. Enkelt og virkningsfullt med dekorative magneter til å feste barnets tegning. Her finner du diverse utstyr innen hobby og kunst.


Natural Wood Gulvsåpe Beskytter mot smuss- og væskeinntrengning Se produkt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg