tirsdag 5. august 2014

Bedliner spray norge

Find Spray In Bedliner and Related Articles. Super bilferie i Norge med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finde hier günstige Cans führender Hersteller für beeindruckende Ergebnisse. Raptor Bedliner fra UPOL.


Bedliner spray norge

Ekstremt slitesterk maling for slitasjeutsatte steder, f. Bedlineren er en tokomponent urethanlakk med innlagt struktur. Den tåler enorme fysiske påkjenninger, vil ikke ripes opp eller skalle av. Påføres i den tykkelsen du selv måtte ønske. Med Bedliner isoleres alle skarpe kanter, og lasteplanet beskyttes mot rust. NO Vi leverer i hele Norge.


Bedliner er et slitesterkt flytende belegg som i utgangspunktet er utviklet for bruk på lastebil og pick-up lasteplan, men som også er meget populært brukt som undersellsbehandling av veteranbiler, etc. Bedliner er jo opprinnelig ment som ekstra beskyttelse for planet på pickup og lastebil, og etter det jeg har sett, fungerer veldig bra. En pickup som foreksempel blir lastet med grus, får en sillion med små riper og mange små bulker av dette, men med et lag med bedliner , er det ikke noe skader.


Bedliner spray norge

Kjøpes i nettbutikken Billakk. Belegget former seg etter underlaget i belegningsprosessen og binder seg permanent til overflaten som behandles. Vi selger alt fra slipemateriell og sparkel til lakk og klarlakk. Siden oppstart har vi hatt godt under reklamasjon. Dette forteller oss at dette kanskje er det beste produktet man kan behandle lasteplanet med.


Finn de beste prisene på nettet. LINE-X Spray -On Bedliners provide unmatched protection for your vehicle with the toughest, boldest, and most durable bedliners on the market. Skal etterhvert røske ut seter og tepper i Cherokee´n, og skal da erstatte filten på gulvet (fotbrønn og under seter osv) med såkalt Bedliner. Spørsmålet er da hvem som selger slikt eller lignende produkter (polyreutan(?)guffe iblandet gummi (?) ) i Norge ? Artic Trucks i Drammen har et product som heter Vortex som er tilsvarende Bedliner.


Bedliner spray norge

De har og noe som heter ProtectaKote. Dette har ikke samme styrken som Vortexen men jeg trenger ikke akkurat den slitestyrken der jeg skal ha det. Rhino Linings Corporation protective coatings spray -on truck bed liner , defense protection, industrial coating, epoxy and concrete coating division information, news. Kan sprøytes meget tykt uten at det begynner å renne og er meget enkelt å få pent ved sprøyting. Det kan lønne seg å bruke bedliner UTEN kant i noen tilfeller.


Det blir aldri 1 passform uansett. Men her er det forskjell på hvilke planlokk du bruker. Og hvilken isuzu det er snakk om. Men du må regne med å skjære uansett. Farger, lakk og overflatebehandlinger.


Bedliner spray norge

Vi gir deg produkter av høyeste kvalitet med gode priser og kort leveringstid. SPRAY IN on BEDLINER KIT Black Gallons mixed Bed Liner with Gun, Liters! LINERXTREEME BEST QUALITY Truck Bedliners, GALLONS.


Tomter billakk as mipalakk mipanorway lakk custompaint customlakk effectlakk effektlakk effectpaint billakkeringsfaget lakk fargehandel farge maling colour paint.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg