fredag 15. august 2014

Akryl bord

Akryl bord

Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Stilfulle designede bord. Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi tilbyr bord - og bordplater i plexiglass, pleksiglass og akryl.


Småbor salongbor skrivebor avlastningsbord og nattbord. Vi har ferdige bordplater i alle standard størrelser. Produktene passer inn i de fleste miljøer og alle produsert i Norge og med flott finish. Brosjyreholdere i akryl for bord. Alle standard formater.


Akryl bord

Mange ulike modeller og prisklasser. Klassisk plakatholder (L-display) for bord ). Materiale 2-mm akryl. Velg format, antall og send oss en prisforespørsel.


Cookies er nødvendig for å få nettsiden til å fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker SuperSellerS side, så vi kan forbedre det. Brochureholdere lavet i klar akryl med flere rum til brug på borde, diske og hylder. Velegnet til at at holde flere forskellige slags brochurer eller have en større.


Menyholder og navneskilt- Pixquick, elegante akryl menyholdere med ny praktisk lukkemekanisme, for bord , gulv vegg og tak. Utendørs brosjyreholder i akryl. Stk Akryl brosjyreholder bord A6.


Populære bordskilt i 8mm tykk akryl med fot i elegant krommet stål. Vi har også bordskilt i aluminium hvor du enkelt lager innholdet selv. Det finnes bord som imøtekommer alle behov, enten det er et kjøkkenbor spisebor salongbord eller annet bord. På nettet kan du enkelt velge mellom bord med forskjellig utseende og kvalitet, sammenligne priser og finne det du vil ha til en billig pris.


Nå kan du også enkelt kjøp bord online. With Bord schnell bestellen. Preise finden und vergleichen! Klar akryl ,x A 23x33x19cm.


Sett bestående av stk hyller produsert i akryl , til elegant presentasjon av varer. Velg mellom sort eller klar akryl. Flaskeholder i akryl til bordet.


Akryl bord

Blant de mindre utgavene finnes mange praktiske og elegante holdere til én, to eller flere flasker. Disse f laskeholderne passer perfekt til et bord , en bardisk eller et flott sted i en butikk. Ved å fylle inn min e-postadresse bekrefter jeg at jeg vil ha Furniturebox’ nyhetsbrev og godkjenner at.


Et bord som bare blir vakrere med tiden, der merker og riper blir små minner om alle fine stunder man har hatt sammen. For å forsterke den solide følelsen brukte jeg bred eikefiner som gir en genuin trefølelse og gjør at hvert bord blir unikt med sine årringer og naturlige fargenyanser. Den perfekte samlingsplassen for livet hjemme. Veggplatene våre i akryl har ei glatt, porefri overflate som er motstandsdyktig mot flekker og fuktighet, så de er lette å holde rene.


De kan repareres også, hvis det skulle bli nødvendig, og de er holdbare, har lavt vedlikeholdsbehov og er til å stole på. Annoncer med Akryl Bord på DBA. Stort udvalg af Akryl Bord til billige priser. Den hindrer at fotografier gulner og at metaller irrer og ruster.


Permakote epoxy er motstandsdyktig mot vann, sprit, alkohol, forskjellige syrer og mange løsemidler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg