torsdag 28. august 2014

Liftgardin 160 bredde

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Se de fine inspirasjonssidene våre.


Liftgardiner til et hyggelig hjem.

Ett utvalg liftgardiner med bredde 1cm. Himla Solliden er en liftgardin i lin og bomull med hemper som tres på gardinstang. Prisen som er oppgitt er for den smaleste gardinen du får i hver serie. Trykk på “kjøp-knappen” for å finne prisen.


Hos oss finner du mange modeller og farger. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Ser du etter nye liftgardiner?

Vi har et stort utvalg liftgardiner til alle rom, enten du trenger lystette eller transparente. Bestill fra nettbutikken. Hos Princess er det mange fine design og velge mellom, både til hverdag og høytid. Når julen nå nærmer seg er en helt enkel rød liftgardin , eller en rød garding med gullhjerter helt topp for å skape julestemning i alle rom. Kombinert med en rød julestjerne eller to i vinduskarmen er det noe av den vakreste julepynten man kan ta frem.


Du kan enkelt heve rullegardinen til flere forhåndsbestemte høyder, siden den har magneter i kanalene. Tekstildelen kan vaskes i maskin. Her finner du flust av liftgardiner til hjemmet ditt.


Med nye gardiner kan du enkelt og raskt gjøre hjemmet ditt hyggelig og hjemmekoselig. Handle trygt på jotex. I tre eller metall (aluminium) hvitt og grått. Den perfekte liftgardin til ditt vindu i utsøkte stoffer. Du kan velge blant mange design, om det skal være dekorativt, mørklegging eller transparent.


Ikke hvert rom egner seg til normale gardiner, hvor liftgardiner er et riktig godt alternativ. Du kan skape den helt riktige stilen med nøytrale nyanser i grått, sort og hvitt eller ved å bruke friske farger som rø oransje, gul eller grønn. En liftgardin skaper hygge og eleganse.

Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Steng lyset ute når du vil. Lysblokkerende belegg på baksiden. Materiale: 1 polyester. Størrelse: Maks høyde 1cm.


Oppgi bredde ved bestilling. Gardiner til rimelige priser får du hos bonprix. Jeg var også på utkikk etter liftgardin i uvanlig str, og fant tilslutt på Interiørland. Kan ikke huske om de hadde så breie som 8 men tror nok de har cm. Hvis ikke, finnes det flere nettbutikker som syr liftgardiner for deg, men da må du selv kjøpe inn stoff og sende inn.


Heisgardinen Ebba har en fin tekstilstruktur i tett vevd halvlin. Utover dette er det mulig å velge folder på cm. I tillegg er det mulig å velge mellom flere fastsatte betjeningslengder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg