onsdag 6. august 2014

Ramme passepartout

Fraktfritt over 3kr. Finn de beste prisene på nettet. Passepartout – beskytter og løfter dine bilder. Bruk syrefri passepartout når du rammer inn portretter og andre bilder. Det gir dem et proft og elegant uttrykk.


Med en passepartout løfter du fram motivet og gjør det mer synlig.

Det vanligste er at passepartouten har skrånende kanter for å gi maksimal effekt. Våre passepartouts er av høy kvalitet, syrefrie og finnes i ulike farger og størrelser. Vi har lysegrå, hvite og svarte passepartouts , alle med hvit kjerne.


De hvite er kritthvite og alle fargene finnes til rammer i størrelse 21x3 30x4 40x5 50x7 61xog 70x100cm. Bla gjennom våre elegante, stilige hvite passepartouts. For ekstra stilpoeng kan du kjøpe en passepartout som både fremhever motivet og beskytter plakaten din. Det er også fint å kombinere klassiske rammer med andre former for bildeoppheng. For variasjon kan du bruke en trendy plakathenger eller tilbehør som plakatklemmer, washi-tape og bildehyller.


Du finner alt i kategorien Tilbehør.

Hvis det er nettopp en passepartout du ser etter har du i alle fall kommet til rett ste for her finnes det mye å velge i! Vi er nøye med å sørge for at utvalget vårt er fylt til randen for at alle skal finne det rette, uansett om det gjelder rammer , postere, passepartout eller noe annet innen dette segmentet. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. Men en ramme trenger selvfølgelig ikke henge på veggen. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra.


På bildet har vi en spennende bildevegg med bilder. De pene sølvrammene passer perfekt sammen med de kule motivene. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Svart treramme med passepartout.


Ramme passepartout svart. Vi kan også spesialskjære passepartout til din ramme eller ditt bilde. Eksklusive rammer (88). Kjøp bilderammer her til innramming. Mange størrelser i både rammer og passepartout.


De tøffe printene og fotokunsten som er så populære for tiden får et mer moderne uttrytkk når du dropper passepartout og heller går for en smal ramme. Husk også at det finnes mange forskjellige rammer. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg