onsdag 13. august 2014

Interiørbeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk eller besøk en av våre butikker. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen. Vi vet jo at skjønnhet kommer innenfra!


Før påføring skal flatene rengjøres med Tyrilin Panelrens, og evt fiberreisning må slipes lett.

Oljebeisen er vanntynnet å gir vakker lød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Luktsvak og enkel i bruk. Gul base, liter, kan blandes i ønsket farge. Hos MAXBO finner du interiørbeis og lasur som fremhever det naturlige treverket.


Kjøp på nett eller i butikk. En industriberegnet beis kan aldri sammelignes med en DIY beis.

Førstnevnte er mye mer tyntflytende og er tatt frem for påføring i høy fart. Gi ditt treverk en naturlig overflate med interiørbeis. Med et stort utvalg farger kan du finne din personlige stil og sørge for å fremheve strykturen i treet. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. LadyPure Nature interiørbeis , fra Jotun, gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.


Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. ProdukteT er enkelt å påføre og gir et suverent resultat. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Finn den riktige for deg. Kan man bli forelsket i en farge? Det som er sikkert er at det tar tid å finne den rette - og å velge rett veggfarge kan være like. Sammenlign priser på tusenvis av produkter, og les bruker- og ekspertvurderinger for å kunne ta de beste valgene.


LADY Pure Nature interiørbeis gir en naturlig matt overflate som fremhever den vakre trestrukturen.

Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder uv-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Beisen er egnet til gran og furu. Velkommen til Mitt Biltema. Produktet er enkelt å påføre og gir et suverent resultat.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Gir treverket en transparent og matt utseende. Kan blandes i mange ulike farger.


Anbefales ikke til harde treslag og parkett, som f eks eik. Tyrilin interiørbeis få fjellets vakre farger og lød - inne på hytta ysne gulnet treverk? Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg