mandag 4. august 2014

Store ølglass

Stort utvalg av ølglass. Hva skjuler seg bak trenden? Gode Priser og Lynrask Levering! Et artig og kreativt ølglass, formet som en en støvel. De store Eva Solo ølgass har et volum på liter.


Halvliterglassene fra Eva Solo selges i sett på glass, eller glass.

Vi har også flere ølglass som hører til en bestemt serie, noe som gjør det lett å matche dine glass i middagsselskap. Det som også er viktig når du velger ølglass er hva du selv synes er fint og som passer din stil. De klassiske ølglassene rommer en pint og er veldig kjekt å ha når du vil ta en pilsner.


IKEA - OANVÄN Ølglass , klart glass, Glasset er ideelt for øl og bringer ut aromaen. Glassets koniske form gir et fint skum på toppen og den sjenerøse størrelsen gjør at drikkens duft og smak utvikles bedre. Disse glassene er ikke designet for å bli stablet.


Vask produktet før første gangs bruk. Vi har skikkelig store ølglass som rommer store mengder herlig drikke, spesielle alarmer som beskytter ølet ditt fra langfingrede venner og det perfekte tilbehøret til oktoberfesten.

I vårt sortiment finner du også virkelig flotte ølglass og noen glass som hindrer ølen fra å bli varm. Assosierer du ølglass med det store halvlitersglasset? Det er ikke feil å drikke av halvlitersglass, men akkurat som med vin og brennevin blir ølet best om du serverer det i riktig glass.


Glasset er med på å fremheve ølets karakter, og du får mer ut av ølet enn om du drikker det rett fra flasken. Vi har eit stort utvalg av ølglass , både med og uten logo. Vi fører ølglass frå forskjellige bryggerier som Ægir, Kinn, Voss og Austmann Bryggeri. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter ølglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Glass som passer til alt. Kjøp på nett og få rask. Da trenger man gjerne et godt, eller allers helst, flere gode ølglass. Når jeg tenker på ølglass tenker jeg store glass, helst halvliterglass og gjerne dekorert med et eller annet ølmerke. Drømmen hadde selvfølgelig vært et CB ølglass , da jeg er stor fan av CB øl.


Trygg og enkel handel, rask levering! Tulipanformet, stort , ølglass som passer til porter som skal ha en skikkelig “skumtopp”. Er som ett stort rødvinsglass med stett og tynt og delikat glass. Rask levering som tar 1-virkedager.


Levering tar normalt 1-virkedager til de største stedene i Oslo, Østlandet, Bergen, Molde og.

Dette oppblåsbare ølglasset er idéell for å holde sommerpilsen kjølig, uansett hvor du er. Har du en venn som er stor fan av et bestemt ølmerke, kan du gi bort et lisensiert ølglass fra Partyking, der merkets logo synes klart og tydelig. En garantert populær gave!


Vil du ikke ha noe motiv eller logo, så har vi selvsagt mange ulike ølglass med klassisk design å velge mellom. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg