torsdag 7. august 2014

Kahler stella

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt juleservise.


Beregnet for telys (med brennetid timer og som har folie). Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Designet av Thora Finnsdottir.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Lykten er av snøhvit keramikk og har et tidløst preg som passer inn i de fleste hjem og miljøer. Plasser lykten i et vindu eller på bordet og la den spre sitt koselige lys!


Kahler stella

Lysestaken finnes både som telysestake til bordet, eller med oppheng til vinduet. Hammershøi er en stor kolleksjon, som rommer et rikt servise, samt en serie etter hvert svært så populære vaser og lysestaker. The candleholder is made of snow-white ceramics and has a timeless expression that fits in most homes. Put the candleholder in a window or on the table and let it spread a cozy light! Vindudekorasjonen kan vise dine gjester veien og være en flott, elegant og grasiøs lyskilde.


Lyset får et levende og lekfullt uttrykk i den sprø keramikken som har et fullstendig tidløst utseende. Søstrene Pettersen As Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Stella lyser opp vinduet under alle årstider. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker.


Kahler stella

Ved at du fortsetter å. Hos designme finder du alt fra Kahler design. God service og hurtig levering. Se populære juleserviser fra produsenter som Royal Copenhagen, Björn Wiinbla Kähler m. Nordens beste sortiment av Kähler online. Kategorier: Interiør, Jul, Kähler , Lyslykter.


Denne vakre, snøhvite telysholderen fra Kähler har et tidløst og moderne uttrykk, som gjør den fin og dekorativ året rundt. Lysets bevegelser skaper et lekende uttrykk og danner nydelige skygger på bordet eller i vinduskarmen. Se hva vi har - og send oss gjerne en melding hvis det er noe du gjerne skulle hatt som vi. Det er den dygtige og. Ljuset får ett levande och lekfullt uttryck i den spröda keramiken som har fått ett fullständigt tidlöst utseende.


Fin og elegant lysestake fra Kähler med et tidløst og moderne uttrykk, noe som gjør den dekorativ året rundt. Højde Ø1Materiale. Kähler hade även många kända manliga formgivare, bland annat H. Bolig udsmykning, Bolig, Tilbud.


En fin og yndig lysdekoration i spinkelt keramik og tidløst design, der vil tø dit hjerte op. Han er en mand med nye visioner og herunder bliver madbrandet Kähler lanceret. Ligeledes pustes der liv i Kähler som designbran efter at brandet i en del år har lagt lidt stille hen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg