mandag 11. august 2014

Selvvannende blomsterpotte

Selvvannende blomsterpotte

Sjekk ut selvvannende blomsterpotte. Plassbesparende og kult. Det kan vel egentlig ikke bli mer praktisk enn en selvvannende blomsterpotte , eller hva? Dette settet bestående av to blomsterpotter klebes enkelt på en flat vegg og underdelen fylles med vann – doseringen klarer krydderurter og små husplanter på egen hånd. Eva Solo selvvannende blomsterpotte Den smarte selvvannende blomsterpotten fra Eva Solo er perfekt for deg som liker planter men alltid glemmer å vanne dem.


Selvvannende blomsterpotte

Potten er utrustet med Eva Solos selvvannningssystem og så lenge det er vann i beholderen og nylonsnoren henger ned i vannet, klarer seg planten seg selv! Heldigvis vet de det selv og med denne potten fra Eva Solo kan blomsten selv ta til seg den mengden vann den trenger. For deg som ønsker det helt enkelt, har Mester Grønn kommet med en smart Ferievanner: En tut som gjør helt vanlige plastflasker til selvvannere. Alt du trenger å gjøre er å fylle flasken med vann, skru på ferievanneren, og stikke det hele på hodet ned i en blomsterpotte. Dette godkjenner du ved å benytte deg av willabgarden.


Selvvannende krukker Vi bruker cookies for å bedre brukervennligheten på willabgarden. En sinnrik konstruksjon gir jevn vanntilførsel i lang ti og det eneste du må gjøre, er å fylle på vannbeholderen nå og da. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Kähler Hammershøi Blomsterpotte H Uglasert stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Varen har blitt lagt til i din.


Selvvannende blomsterpotte

Finn selvvannende blomsterpotte. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine. Flowerpot er vår selvvannende og selvdrenerende blomsterpotte.


Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann. Den består av en utvendig del i rustfri aluminium, og en innvendig del i plast. Passer du på å holde beholderen fylt med vann, vil planten selv ta til seg den mengden vann den har behov for. Beholderen har også sikring mot overfylling, slik at du ikke kan drukne planten.


Den gir potteplanten de optimale vekstbetingelsene med et minimum av pleie. Potteplanten plantes direkte i innerskålen, og planten suger selv opp den mengde vann den trenger fra ytterskålen ved hjelp av en nylonveke. Den selvvannende blomsterpotte er designet, slik at den enkelt sklir.


De kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din. Halvor Bakke Blomsterpotte Messing – H18cm. Plantekrukker og blomsterpotter. Firkantet blomsterpotte i lekkert design med ben.


Potte med ben rektangulær - sett med potter. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg