onsdag 12. mars 2014

Vannkoker retro

Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg! Stort utvalg og lynrask levering. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Du bruker også mindre strøm når du koker opp vann med vannkokeren. COM kan du velge mellom hundrevis av vannkokere fra mange kjente varemerker med ulike funksjoner og design.


Vannkoker retro

Under håndtaket på kannen finnes det en målskala som lar deg se hvor mye vann som er i vannkokeren. En analog temperaturmåleren på siden av vannkokeren gir deg full kontroll over vanntemperaturen og hurtigkokingsfunksjonen er ideelt når du har det travelt. I vårt vannkoker -sortiment finner du en rekke varianter. Russell Hobbs Retro Kettle er en vannkoker med funksjoner fra nåtiden og design fra fortiden. Velg mellom flere kjente varemerker, ulike farger og størrelser for å finne den som passer deg best.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Oppdag fargerik retro vannkokere fra Kenwood kMix. Check funktionerne på disse produkter, der kombinerer kvalitet, teknologi, stil og design. Videre har den også en vannstandsindikator som gjør det mye enklere å holde et øye med hvor mye vann man fyller på i kannen.


Vannkoker retro

Den retroinspirerte Champion CHVK3er en vannkoker som virkelig tar steget fra de tradisjonelle vannkokerne, og leverer flott design i kombinasjon med høy funksjonalitet. Like mye en interiørdetalj som en vannkoker. Hvem har sagt at en vannkoker ikke kan være en fin innredningsdetalj? Med den retroinspirerte Champion CHVK3i en flott kobberfarge får du en vannkoker som virkelig hever nivået sammenlignet med de tradisjonelle vannkokerne og leverer flott i design kombinert med høy funksjonalitet. Med en vannkoker får du kokende vann på et blunk, og med automatisk utkobling trenger du ikke å bekymre deg for vann som koker over.


Vannkoker Retro Kobber. Fiks en kopp til deg selv og gjestene dine i en fei, eller kok opp pastavannet raskt. En vannkoker har du rett og slett alltid nytte av. Philips vannkoker har også varmebevaringsknapp, men ikke noe display som viser vannets faktiske temperatur.


Vannkoker retro

Alle knappene lyser opp når de trykkes inn. Hos oss finner du ditt nye kjøkkenapparat! Kjøpe ny kjøkkenmaskin? Les tester og omtaler før du kjøper. Her finner du vannkokere av merker som Smeg, Stelton og Wilfa.


Ekstra stor med kapasitet på liter. Perfekt for den store tedrikker. Ledningsløs, Skjult varmeelement – lett å holde ren, 360° plassering på basen. Slår seg av automatisk. Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig.


Flotte designelementer til ditt kjøkken, der estetikk og funksjonalitet er i høysetet! Kvalitetsprodukter i talls retro design. Vindu som viser væskenivå. Trådløs funksjonalitet.


Hos Elkjøp finner du et stort utvalg av vannkokere fra en rekke merkevarer. Velg blant favoritter fra Electrolux, Delonghi og KitchenAid. KJØLESKAP I RETRO DESIGN SORT MED HÅNDTAG I GUL HØYREHENGSLET Datablad.


Sammenlign tilbud fra SMEG. Det finnes nemlig et høyprissegment innen denne produktkategorien. KitchenAid er kanskje mest kjent for sine kjøkkenmaskiner i retro -design. De samme designerne har gitt seg i kast med vannkokere.


Her snakker vi fancy design og stilige farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg