tirsdag 4. mars 2014

Alpina 2

Alpina 2

Skisko til tur, fjell og langrenn. Fantastisk kvalitet og gode priser! Her kan du gjøre årets kupp! Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Stort utvalg og rask levering!


Alpina 2

Bestille på Bergfreunde. Trygt og sikkert hos Urverket. Get started with Alpina.


Mange av dagens skistjerner (blant annet Petter Northug jr, Charlotte Kalla, Anders Gløersen, Eirik Brandsdal mfl.) bruker denne støvelen. Du finner den i butikken, den må bare prøves på foten! World Cup-modellen til Alpina. I samarbeid med verdens beste skiløpere, har vi utviklet denne nyvinnende skøyteskoen i carbon for eliteutøvere.


Alpina er først ut med denne nye konstruksjonen, som kalles Active Edge Carbon. Lettere og svært presise. Alpina Competition er tekniske skistøvler, med 4Dry membran og Thinsulate isolasjon, som passer svært godt til trening og konkurranser for den aktive.


Se beste pris på Alpina ED 2. Les tester og omtaler før du kjøper. Alpina sin nye konstruksjon Active Edge Carbon gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere. Et må ha produkt for deg som vil ta vare på skiskoene dine!


Alpina 2

Dette gjør at skiskoene dine får en vesentlig lengre levetid. Hvor irriterende er det ikke å samle opp småstein i skosålen til og fra løypa? Kundene våre, som for en stor del er aktive utøvere, krever mye av oss. XXL har størst og best utvalg og klær og sportsutstyr til Xtra Xtra Lave priser. Hos oss finner du alt du trenger av fitnessutstyr.


Alpina klokker ble grunnlagt av alpinister og har derfor et sterkt fokus på den alpine livsstilen. Alpinas nye konstruksjon Active Edge Carbon gir optimal passform og komfort, samtidig som skoen er enda lettere og mer presis enn tidligere. Shop the styles that match you. JR er en videreutvikling av den mestselgende jr.


Alpina 2

Junior har meget god ankelstøtte og powerstropp for riktig kraftoverføring og maksimal skikontroll. Den billigste prisen for Alpina ESK 2. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Dette er den nye carbon-skoen for skøyting for eliteutøveren, utviklet i tett samarbeid med verdens beste skiløpere.


Vi har skisko klassisk, skisko skøyting - fra kjente merkevarer som Alpina , Madshus, Rossignol, Salomon og Fischer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg