torsdag 13. mars 2014

Oljedekkbeis eller oljemaling

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Finn beste oljedekkbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser.


Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge. Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling.


Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Det finnes ingen fasit som forteller deg om du bør beise eller male.


Oljedekkbeis eller oljemaling

Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Drygolin PLUSS Oljedekkbeis er en moderne oljedekkbeis utviklet med ekstra god beskyttelse og holdbarhet, ekstra effekt mot svertesopp og alger, og som fremhever. DRYGOLIN Oljemaling er en værbestandig oljemaling.


Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis. Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling.


For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Jeg har ny bordkledning og velger oljedekkbeis fordi den trekker inn i treveket og samtidig gir glatt finish. Har du bordkledning som er mettet med maling, og vil ha ny farge eller dekke skikkelig, da velger du oljemaling. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Kontakt ditt varehus. I over år har Drygolin beskyttet norske hus og hytter med sin solide værbestandighet og beskyttelse mot svertesopp.


Oljedekkbeis eller oljemaling

Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. Se beste pris på Jotun Drygolin Pluss Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg,.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur.


Vi selger kun hvit maling på nett. Noen her som vet hva som er forskjell på oljedekkbeis og oljemaling ? Ser jo like ut i spannet og merker heller ingen forskjell når jeg maler. Butinox Oljedekkbeis er en høykvalitets tiksotrop oljedekkbeis med god vannfasthet og lang holdbarhet. Dekkbeisen har et høyt tørrstoffinnhold og har god vedheft til underlaget.


Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg