mandag 17. mars 2014

Anne black knotter

Anne Black : contemporary handcrafted Scandinavian design. Linjene er rene, enkle og delikate, og hvert produkt er håndlaget til innovative former som er rik på variasjoner. Knottene fungerer som håndtak eller som krok og kan brukes til både skuff, dører og vegg.


Knottene er 1 håndlaget i farget porselen og leveres med to typer beslag. Velg mellom forskjellige farger. Alt designes av Anne selv, og alt lages for hånd på hennes fabrikk i Vietnam.

Tilt-knottene har blitt en klassiker, en enkel måte å fornye et møbel på, likedan er Grow hengepotter å se i mange norske vindu allerede. Hun er kjent for sine håndlagte porselprodukt som kombinerer skandinavisk design med fantastisk håndtverk. Produktene blir håndlaget på et fair-trade verksted i Vietnam. Eller hvorfor ikke velge knotter av tre som eik, wenge, bøk, bjørk eller valnøtt. Hver knott er håndlaget av farget porselen.


Matt er en knott i porselen og er tilgjengelig i flere farger. Matt kan brukes som en knott på skuffer og skap, men også som en krok montert på en vegg. Skruer (størrelse M5) for montering på både skuffer og vegger er inkludert.


Her excitement of working hands-on with the clay were initially inspired by studying ancient Chinese porcelain in school.

Stort utvalg av håndtak og knotter for kjøkken og bad. Alltid gratis frakt og rask levering. Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter , knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Måten hun kombinerer det enkle, skandinaviske uttrykket med sin dyktighet innen håndverkets kunst, gir det håndlagde porselenet et grundig og vakkert uttrykk som komplimenteres med en delikat og rolig fargepalett.


Knotter og håndtak kan bidra til å skape nye og spennende kontraster, eller gjenopprette et tradisjonelt uttrykk. Håndtak og knotter skaper helheten. Altid gratis levering og dages returret. Hos Kvik har vi et bredt utvalg av funksjonelle knotter og håndtak til skuffer og skap.


Utvalget spenner bredt, fra klassiske knotthåndtak til lange og slanke stålhåndtak. Tilpass hjemmet ditt med stilfulle knotter og håndtak. Rustikk, antikk eller elegant – vi har løsningen du ønsker deg! For en helhetlig stil anbefaler vi å velge kjøkkenhåndtak som passer til andre knotter og håndtak i hjemmet. Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt kart.


Vi har et bredt utvalg - noe for enhver smak! Anna og Claras funklende glitter-lerreter gjør at De kan trylle frem personlige og festlige verk, som blir som et blikkfang på veggen. De kan male alt fra abstrakte penselstrøk i motiver til fin og morsom barnekunst, sier Anna.


Kjøp Ringer fra Maria Black - se det store utvalget av Ringer med gratis ekspresslevering og dagers returrett Kjøp Ringer fra Maria Black - Shop online JavaScript seems to be disabled in your browser. Annen Etage er det perfekte alternativ med over 6varer, enten du skal finne noe til deg selv, en gave eller innrede ditt hjem eller hytte. Sign in to like videos, comment, and subscribe.

Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Enjoy the videos and music you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg