fredag 14. mars 2014

Arkitekter i drammen

Legg inn anbud gratis hos oss! Vi driver med prosjekterings- og planleggingsoppdrag for både private og offentlige oppdragsgivere med hovedtyngde i Drammensregionen og nærliggende områder. Vi tilbyr tjenester innenfor de fleste typer prosjekteringsoppdrag. Ta gjerne kontakt med vårt hyggelige fagmiljø sentralt beliggende i Drammen.


Krone Hanssen Scandinavia AS. Arkitekter i Drammen unike treff Annetin AS.

Få en oversikt over arkitektene i Drammen , så du kan bli trygg på valget av arkitekt til ditt prosjekt. Finn dyktige arkitekter i Drammen og sammenlign pristilbud. Boligfiks har samlet de beste arkitektene i ditt område og hjelpe deg med å finne den rette bedriften for ditt prosjekt. Som utøvende arkitekt har Arne Andreas Hauger blant annet vunnet byggeskikkpriser i Nedre Eiker kommune og i Drammen kommune. Eller så har kontoret høstet en rekke rosende omtaler i aviser og i fagblader.


Flere av oppdragene er nasjonale. Drammen Kommunes pris for god byggeskikk – Union Scene Kulturhus Union Scene er et vellykket eksempel på ombygging av eldre industrianlegg. På en ujålete måte har arkitektene tilført det som skal til for å skape et funksjonelt kulturhus og en populær møteplass for alle deler av byens befolkning, til alle døgnets tider.

Vår filosofi er fleksibilitet grunnlagt på oppdragsgivers ønsker og vår kunnskap. Bestill drømmeferien med Agoda. Spar tid og penger på neste hotellreservasjon.


Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold. Vårt arbeidsområde spenner fra byplanlegging til prosjektering av ulike. Drammen har satset på å tilrettelegge for alternativer til privatbilen. Visjonen Naturbania – den urbane byen med nærhet til marka, var ett av framtidsbildene. STark rød-knudsen arkitekter Vår side er under utvikling.


Boliger SØLFAST PARK DRAMMEN – Spennende og miljøvennlig trearkitektur Skrevet 14. Kontakt oss for spørsmål. Besseggen arkitekter har tegnet et nytt boligprosjekt i vannkanten ved Sølfast Øya.


Lysdesign: Per Øyvind Løbach. Skaff deg full oversikt over arkitektene i Drammen og kom i kontakt med beste match for ditt prosjekt. Nytt sykehus i Drammen skal etableres på Brakerøya i Drammen kommune, innenfor en kostnadsramme på 6milliarder og et bruttoareal på ca.


I forbindelse med områderegulering for Konnerud sentrum inviterte Drammen Kommune bl. Dyrvik arkitekter til å tegne et bilde av framtidens Konnerud Sentrum. Marienlyst skole i Drammen ble landets første passivhusskole og erfaringene har blitt omfattende dokumentert i forskning.

Frydenhaug skole Solfangeranlegg og borebrønner med sesonglagring reduserer behovet for levert energi til nær null. Bragernes Torg Drammen. Visjonen med Drammen Helsepark er å skape Europas mest komplette helse- og omsorgsklynge for utdanning, forskning, behandling og næringsutvikling på Brakerøya i Drammen vis a vis nytt sykehus i Drammen.


Det ble besluttet at alternativene som skulle vurderes, i tillegg til null-alternativet, var lokalisering på Brakerøya.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg