mandag 31. mars 2014

Fargekart rød

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Farger til både interiør og eksteriør.


Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.

I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. En klar gulaktig rød tone. Fargen vil fremstå som tradisjonell rød , - klar og sterk i fargen. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Så, ved å kombinere intensiteten av rød , grøn og blå kan vi blande nesten alle fargene vi ønsker. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Blant våre mest solgte utefarger, finnes det hele røde fargetoner. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Se flere fine rødfarger og få forslag til gode kombinasjonsfarger i vårt digitale utendørs fargekart.


NCS står for Natural Colour System og er europas ledende og mest brukte fargesystem. Rød , eller rødt , er en farge som inngår i fargespekteret. Den røde delen av spekteret er lys med bølgelengder fra 6nanometer (nm) til 7nm, og er dermed det mest langbølgede lyset som menneskers øyne kan oppfatte.


Rein rød er en primærfarge som ikke kan blandes av andre farger. Komplementærfargen til rød er grønn. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende.


Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Den er blodets farge, og pulsfrekvensen vår øker i røde rom. Det hevdes derfor at den ikke bør brukes hvis du har høyt blodtrykk eller dårlig hjerte. Rødt stimulerer til fysisk aktivitet, og egner seg ikke på store flater i rom som skal brukes til hvile og rekreasjon.


La deg inspirere av vår online katalog. Vi har satt sammen et fargekart med fire nye paletter og har brukt disse fargene i stylingen for å få frem de ulike personlighetene og vise hvordan du kan bruke fargene.

I Jotuns nye fargekart kan du mikse hva som helst – og det ser fortsatt bra ut! Rødt er så mye mer enn en knallrød hyttevegg! Cecilie Molvær Jørgensen, redaktør i Bo Bedre. Ny fargevifte fra Jotun.


De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Et rødt hus sprer glede, varme og gode assosiasjoner. Ved å benytte mykere hvittoner på vinduene, skaper man et varmt uttrykk.


Ytterdøren er det første dine besøkende møter, og er en fin introduksjon til deg og ditt hjem. Din ytterdør forteller hvem du er. R80B forteller oss at dette er en rød farge med prosent blå.


I og med at det er såpass mye blått i denne fargen vet vi dermed at denne fargen vil virke mest blå, men rødheten vil gi den litt varme. Hvis det kun er én bokstav i ledd dreier fargen som en ren gul-, blå-, rød - eller grønnfarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg