tirsdag 11. mars 2014

Bordpynt dåp

Livet blir det du gjør det til. Vi fikser festen, så kan du tenke på andre ting. Se vårt fantastiske utvalg av kostymer, dekorasjon og festutstyr! Pinatas til feiringen? Finn festdekoret til ditt party.


Bordpynt dåp

Stort utvalg farger og former! I alle farger og fasonger. Vi har Bortpynt og Alt Annet du trenger til en Vellykket Fest. Søk etter bordpynt dåp på den nye KensaQ.


Gode tips og råd for dåpen. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. På denne siden har vi kun lagt til et utvalg av den bordpynten som brukes mest til dåp , navnefest og babyshower. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Bordpynt dåp

Festen Starter Hos Oss - med servietter, bordløpere, bordkort, og mye annet bordpynt til dåp , navnefest, konfirmasjon og bryllup. Her finner du bordpynt til dåp og baby shower i et bredt utvalg og til veldig gode priser. Bordpynt til dåp og baby shower er en viktig del av festbordet.


Velg bordpynt til dåp eller baby shower som passer din anledning. Her har vi samlet et stort utvalg av pynt til dåp. Ta en titt og la deg inspirere! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken.


Bordpynt dåp

Vi har alt fra klassiske bordkort til kreative løsninger som settes på glasset. Du finner også forskjellige bordkortholdere som er et perfekt bidrag til en lekker borddekking. En viktig del av festens borddekking er tross alt bordkort! Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her!


Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dåpspynt og Bordpynt. Om det er gutt eller jente og om dere velger rosa, blå, lavendel eller en annen farge til dåpen eller navnfesten, har vi alt du trenger av bordpynt. Vi har til og med små og søte (og veldig gode) drops du kan bruke til dåpsfeiringen.


Dessuten må dere ikke glemme ballonger som passer til både guttebaby og jentebaby. Sjekk vårt store utvalg av bordpynt til alle anledninger - bryllup, dåp , baby shower, konfirmasjon, bursdag og fest. Besøk vår nettbutikk og fysisk butikk i Oslo! Slik kan du pynte bordet til dåp eller navnefest Dåp eller navnefest er en stor dag, og det skal feires.


Et vakkert bord skaper en hyggelig ramme rundt begivenheten. Her i Norge har vi en lang tradisjon med dåp og dåpsfeiring. Men nå i senere tid har det også dukket opp andre fest alternativer å velge mellom. Noen har det som kalles navnefest, andre har barnevelsignelser og noen feirer barnet med en fødselsfest.


Det viktige i en borddekking er den røde tråden. I dag har vi dekket festbord til dåp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg