onsdag 5. mars 2014

Sjakkbrett pris

Riktig sjakkutstyr til beste pris. Profesjonell digital sjakklokke. Gjør spillet enda mer interessent. Et pent sjakkbrett i internasjonal turneringsstørrelse til en rimelig pris i forhold til kvaliteten.


De mørke feltene og kanten rundt brettet er mahogny, de hvite feltene ahorn. Brettstørrelse cm. De fleste varer sendes etter èn virkedag. For oss er det viktig å levere sjakkbrett , sjakkbrikker, sjakklokker, sjakkbøker og sjakkprogrammer som er godt egnet til både konkurranse og trening til markedets beste vilkår.


Fraktkostnaden er kun 6- kr uansett hvor stort og tungt du kjøper. Sjakk er både enkelt og vanskelig på en gang. Her finner du sjakkbrikker, sjakkbrett , reisesjakk med magnetiske brikker m. Bestill sjakkspillet på nett via Kelkoo.


Sjakkbrett pris

Nedenfor finner du litt av utvalget vårt av sjakkbrett. Mest sannsynlig er du på jakt etter et sjakk-sett. Klikk deg videre i menyen ovenfor om det er et komplett sett du leter etter, ikke bare ett sjakkbrett uten brikker. Forfatteren har involvert sekundantene til Anand mye i prosessen, og Anand selv skriver et eget forord der han setter stor pris på boka.


Pris - og produktinformasjon. Den billigste prisen for Sjakk (Alga) akkurat nå er ,-. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Velkommen til oss for en smart og hyggelig handel.


Sjakkbrett pris

Les tester og omtaler før du kjøper. Biljardexperten er Oslos sjakkbutikk. Vi har flere typer sjakkbrett og brikker i tre, fra full turneringsstørrelse til sammenleggbare sjakksett.


Nydelig eksklusivt sjakksett i ypperste kvalitet. En tungvekter blant sjakksett! Brikker i Staunton design, laget i sheesham og buksbom-tre, polert, dobb. Vi fører et omfattende sortiment fra DGT (Digital Game Technology).


Sjakkbrett pris

Sjakkbrett og sjakkbrikker kan kjøpes separat eller samlet. Dette omfatter også et rikt utvalg av sjakkur, og avanserte elektroniske sjakkbrett. Registrer deg her for å være med i Classic Living Club Exclusive. Motta informasjon om gode tilbu trender og få innredningstips.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Her samler vi produktene som vi har på tilbud til enhver tid. Utvalget i denne kategorien vil variere fra sesong til sesong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg