tirsdag 18. mars 2014

Jotun aske

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En nøytral, kjølig grå tone.


Fin til andre kjølige grå og blå toner.

LADY Supreme Finish Tre og Panel. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Hvilke andre kjøkkenfronter kan du velge, står du fritt til å velge alt av ncs koder ? Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil.


Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.

Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. NYMALT GRUNNMUR SKAPER HELHET OG ELEGANSE. Grunnmuren er en viktig del av huset, og bør males i en farge som gir huset en forankring i grunnen det står på.


Mange maler muren i ren hvit, noe som ofte kan bli veldig hardt mot grønn plen eller mørk stein. Et godt fargevalg er essensielt for å trives i hjemmene våre. Nå lanserer Jotun et helt nytt fargekart som byr på utendørsfarger, spesielt utviklet og utvalgt av Jotuns dedikerte fargeeksperter.


Til hver hovedfarge gis konkrete anbefalinger om passende farger for staffasje, grunnmur og terrasse. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


I dag er Jotun ett stort konsern med produksjonsanlegg i lan selskaper i land og representasjon i over land. Färgen har en ungefärlig våglängd på 570. Jotun har laget så mange nyanser som kan brukes på kryss og tvers, og det gjør det enklere for folk flest, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Vi har et stort utvalg utendørsmaling. Enten du er ute etter storfavoritten Drygolin fra Jotun eller eksteriørmaling fra kjente merkevarer som Gjøco eller Drywoo finner du det du trenger hos oss.


Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Nytt av året er at det er lagt inn tre detaljfarger tiltenkt mindre detaljer som ytterdør og utemøbler. Denne Pinnen ble oppdaget av Vanja Lilja.


Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest.

Slik knekker du koden. Den første delen av koden sier noe om forholdet mellom hvitt, sort og kulør (farge). Andre del beskriver hvilken kulør det er snakk om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg