tirsdag 18. mars 2014

Små hyller

Små hyller

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom?


Små hyller

Book tid med en av interiørdesignerne våre. Oppbevaring til lave priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen.


Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


Hyller til alle formål. Bruk vegghyllen din til å sette fram blomster, vis frem glass du er glad i eller oppbevar bøkene dine. Med utallige muligheter for å sette sammen den perfekte hylle er det bare fantasien som stopper deg. Gi rommet et personlig touch med hyller og vegghyller.


Bruk våre hyller og bildehyller til å vise frem dine bilder, ferieminner, og favorittbøker. I vårt utvalg vegghyller finner du alt fra små trehyller til store bokhyller med flere etasjer. Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander.


Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass. Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Varen har blitt lagt til i din ønskelisten. Se ønskelisten her Your wishlist is full, can.


Våre møbler finnes i ulike modeller, farger, stiler og design. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul. Kanskje du er ute etter en smal hylle med stilrent og enkelt formspråk, en gedigen hylle med godt om oppbevaringsplass, eller en rund hylle med kreativt formspråk.


Hos oss finner du store og små hyller som hjelper deg å innrede både fint og praktisk. Når oppbevaringen rommer det den skal, blir inntrykket i rommet både rolig og harmonisk. En hylle kan være både dekorativ og funksjonell. Sjekk ut Hjørnehylle I Tre. Trygg E-handel med dagers angrerett.


Små hyller

Velg de hyller som passer deg og ditt hjem best, og bestill de hyllene online enkelt og smidig i vår nettbutikk. Våre raske leveringer sørger for at du snart har dine nye hyller på plass hos deg, klar til å bli fylt med dine personlige eiendeler og bli en selvsagt del av din innredning. Vi har små hyller som Fungi fra Menu, til Stringhyller som kan kombinderes akkurat som du vil og reoler fra Hay og Muuto.


Kombiner nytte og stil med hyllene fra Europris - Vi har både ferdige hyller og benkplater. Vegghyllene er også i ulik design, farger og materialer. Her kan du godt kombinere. Kamé har også noen lekre vegghyller i eik og med kanter rundt hyllen.


Denne veggyllen finnes også i en variant med kleshengere under. Perfekt på både små og store ba på soverommet eller en liten gang. På samme måte som du kan utnytte tomrom med små hyller , kan du gjøre det samme med skap. Har du mulighet til å skreddersy din egen garderobe utnytt plassen til det fulle og glem skap til alle småplagg. Du kommer garantert ikke til å angre!


Vi er klare til å ta imot sakene dine, organisere dem for deg og vise dem frem på en god måte. Noen ting er små og fine, andre er store og tunge – vi hjelper deg med å utnytte plassen, samtidig som du har styr på alt – uansett om det tåler å se dagens lys eller ikke. Kontakt oss Om oss Få med deg de beste lagersalgene! Bli medlem, så holder vi deg oppdatert.


Hvilke typer hyller kan jeg velge mellom? På Furniturebox finner du et bredt og velfylt utvalg av billige hyller i flere forskjellige modeller og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg