fredag 28. mars 2014

Iittala karaffel

Iittala karaffel

Karaffel til hverdags og til fest. Se hele utvalget her! Iittala - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Iittala karaffel

Glassene er designet av Alfredo Häberli, som ville lage en stilren funksjonell vinglasserie, med så få glass som mulig til bruk for alle typer vin. Essence karaffel er av munnblåst glass og rommer 100cl. Bli den første som omtaler dette produktet. Prøv FINN levert, fra kr 75. Denne vannkaraffelen kan alternativt også benyttes som karaffel til hvitvin.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sagaform Vannkaraffel kan Bestilles Her! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Timeless design since.


Iittala karaffel

Denne er formgitt av Alfredo Häberli og produsert i kobberfarget glass. Les tester og omtaler før du kjøper. Nedenfor vises de siste prisendringene som har skjedd for produktet i hver butikk.


Frederik Bagger Crispy Waterfall karaffel 54NOK. En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle. En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer.


Iittala karaffel

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter karaffel eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask.


Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Serien Essence inneholder klassisk design glass og karafler for alle viner og drikker, designet av Alfredo Häberli. Du bestemmer tekst og skrifttype.


Raami kollektionen har et skandinavisk design med dens flotte farve, og glas materiale er af høj kvalitet. Hentes av kjøper eller sendes mot forhåndsbetaling. Ta gjerne en titt på mine andre annonser! Pris: 4kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign. Jeg pakker produktene godt inn og sender så fort jeg har mottatt betalingen.


Du kan velge om du vil betale med kort via paypal, overføre til konto eller vipps. Det kan være vanskelig å beregne porto før varen er pakket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg