fredag 14. mars 2014

Ramme 70x70

Sjekk ut 70xRamme. Her finner du alle våre kvadratiske fotorammer som passer bilder i størrelsen 70xcm. Hva er vel flottere å henge på veggen enn personlige fotografier fra de beste øyeblikkene i livet ditt? Ram inn favorittminnene dine i våre vakre rammer og heng de opp i soverommet eller stua.


Hos os finder du nemlig yderst flotte firkantede rammer , som passer til billeder i størrelser op til 70xcm. Disse rammer hjælper dig med at skabe den rette indretningsstil i hjemmet og giver samtidig dit motiv et både flot og professionelt udtryk.

Med en ramme beskytter du også billedet mod ridser og ikke mindst støv. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker.


Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.

Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.


Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Rammen pakkes trygt ind og leveres hurtigt. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kjøp Ramme 70xpå Kelkoo.


Sammenlign tilbud på Ramme 70xi kategorien Fotorammer og fotoalbum fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Fotorammer og fotoalbum ved hjelp av vår tjeneste. Festene på baksiden gjør det mulig med både vertikalt og horisontalt oppheng. En rustik ramme i rigtigt egetræ.


Den er både markant og med synlige åre. Få en elegant og diskret træramme med dennes yderst smalle egetræskanter. Dybden mellem stel og ramme : mm.

Med denne rammes bredde på mm får du en flot naturlig, varm træfarve til væggen i stuen. Här hittar du alla våra kvadratiska fotoramar som passar bilder i storleken 70xcm. Vad är snyggare att hänga på väggen än dina egna personliga fotografier från de bästa ögonblicken i ditt liv?


Rama in dina favoritminnen i våra vackra ramar och häng upp dem i sovrummet eller vardagsrummet. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. De holder en høy kvalitet, er gode å male på og har en hyggelig pris – passer alle. Rammer Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo – dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Det er helt opp til deg. Gå på oppdagelse i vårt utvalg av bilder og rammer , og skap mer liv på veggene. Med vårt store utvalg av bilder og rammer har du mulighet for å finne en utsmykking som passer til akkurat din boliginnredning.


Velkommen til vår kategori med rammer i formatet 80xcm! Her har vi samlet store kvadratiske rammer i ulike fine farger. Du kan for eksempel ramme inn ditt favorittminne fra instagram i en naturlig treramme eller i en stilfull svart ramme ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg