mandag 24. mars 2014

Puter inspirasjon

Puter inspirasjon

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Trenger du inspirasjon til soverommet?


Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter , dyner og sengesett her. Les mer og bli inspirert i dag! Hotellputer er veldig populært.


Den store og myke hotellputen er perfekt å lene ryggen mot mens man leser på sengen. Se utvalget vårt her. Velg mellom puter med naturfyll, puter med fiberfyll, puter til barn og unge, og puter med spesialfyll (memoryskum). Hos oss finner du hodeputer med forskjellig putefyll, slik at kroppen får ergonomisk riktig støtte i alle hvilestillinger. Hjemme” skal være et sted hvor du trives, og hvor du kan uttrykke din stil og være deg selv.


Puter inspirasjon

Det er derfor utvalget vårt er stort, bredt og unikt – med et sortiment som hele tiden oppdateres og byttes ut. Vi byr alltid på inspirasjon , oppdaterte trender og flust av gode innredningstips. Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger.


Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former og størrelser for en personlig og unik innredningsstil. Handle trygt på jotex. De er også fine å pynte opp me uansett om du har dem i sofaen, lenestolen eller senga.


Vi har puter i et stort utvalg farger og mønstre, og med detaljer som dusker og knapper. Lysdempende gardiner og en rullegardin eller en pen plissegardin holder soverommet mørkt og kjølig. Om morgenen kan du re opp sengen med et sengeteppe og legge på et par fine puter , så holder rommet stilen også på dagtid.


Mer inspirasjon for soverom finner du i din nærmeste Princessbutikk. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Hvilken stil vil du ha på soverommet? Synes du det er vanskelig å finne møblene som passer hos deg?


Puter inspirasjon

Vi har duker, brikker, puter og pledd som kan forandre stua di totalt. Sett fram et fat med pene lysestaker og telysholdere eller sett en stor og vakker lykt på gulvet, det blir garantert stemning. Gå på jakt i alle våre flotte produkter og finn inspirasjon til pynt i stue og spisestue. Med puter til utebruk kan du gjøre uteplassen enda mer komfortabel og elegant, ja, med ulike mønstre og farger kan du forandre stemningen helt.


De fleste putene har trekk som kan tas av og vaskes i maskin, slik at du kan friske dem opp når det trengs. JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake.


Vi behandler de ovennevnte personopplysninger for å kunne sende deg nyhetsbrevet. En riktig dyne og pute er essensielt for en god natts søvn, og bør helst byttes ut etter et par år. Vi tilbyr et bredt utvalg dyner og puter av ulikt materiell, tykkelse og størrelse. Ved å klikke på en dyne eller pute nedenfor, kan du lese mer om mål og produktegenskaper for å finne ut hvilke dyner og puter som passer best til dine behov. Inspirasjon Cognacfargede møbler gir både karakter og eleganse til ditt hjem.


Kombiner med puter og interiør i herlige materialer i ulike. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet.


Møblene på dette bildet er kjøpt hos Europris, noe som forteller deg hvor stort utvalget er og hvor mye du kan endre ved å handle hos oss. Varene er trendy og lekre, men til våre gode priser. Du kan kjøpe deg nye møbler, eller dekorere med pled lykter og puter. Denne årstiden trenger mer lys og mer kos, så her er det bare å så seg.


Besøk oss i butikken og få inspirasjon til soverommet. Med den fantastiske DUX sengekomforten og det store utvalget av lekre tekstiler til gavler og kapper kan vi. Neste helg skal det shines på uteplassen vår, og fytti som jeg gleder meg! Jeg skulle gjerne tatt et tak denne helgen, men vi skal reise bort, så da får det bli neste helg i stedet.


Grønne planter må nok vente, men jeg har et håp om at tepper, pled puter og pyntegjenstander kan komme på plass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg