mandag 17. mars 2014

Malesprøyte

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss! Vi har malt et kjellerrom, tak og vegger med denne. SPARER DEG FOR TID: En sprøytepistol er et svært effektivt maleredskap!


Men du bør kunne riktig teknikk og vite hvordan malesprøyta virker før du.

Malesprøyte er et nyttig verktøy når du skal male store flater, som et hus. En malesprøyte er helt suveren når det skal males panelbord i tak og på vegger, utvendig trekledning og gjerder. Den kommer nemlig for alvor til sin rett der det er vanskelig å male med en pensel. Tiden er en viktig faktor når du skal bestemme deg for om du vil male noe med sprøyte.


Vi har spesialisert oss på salg av maskinelt utstyr til overflatebehandling. Vi fører et bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy fra leverandører med solid. Superrask og stillegående.

Passer alle typer av vannbasert maling (ikke slam og limfarge). Lav vekt muliggjør arbeid med én hånd. Run Vannrett og Loddrett. Patentert mating gir perfekt spredning.


Utfellbart topphåndtak. Vekt med batteri kg. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Den består av en kraftig luftvifte som leverer luftstrømmen til en malepistol.


Luftstrømmen trekker opp malingen fra beholderen og forstøver deg gjennom dysa. Mal fort og enkelt med malersprøyte. Store arealer, trange hjørner eller områder der penselen ikke når frem – løs det med en malersprøyte.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Hundegården malt på minutter med malesprøyte ! Låven, stabburet og hovedhuset står nå for tur.


Liker du maskiner, en ny måte å gjøre ting på og du er flink til å ta i bruk ny teknologi er dette helt klart et produkt du kommer til å elske.

Wagner Flexio 8malesprøyte Elektrisk turbinsprøyte med separat turbin. En av få turbinsprøyter der du kan justere bredden på sprøytebildet. Presisjonbyg solid og kompakt kvalitets malersprøyte for den. Luftløse, håndholdte sprøyteenheter er verktøyet du trenger for å få småjobbene hurtig unna. Bransjetestede håndholdte Graco Ultra-enheter.


Coop-medlemmer får kjøpeutbytte på alt de handler. Invented for life: vi vil at produktene våre skal vekke entusiasme, forbedre livskvaliteten og bidra til å bevare naturressurser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg