tirsdag 25. mars 2014

Oppbevaringskurv

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser.


Kurver til oppbevaring og lagring av stort og smått. Klær, leker og annet som ligger spredd rundt omkring - gjør en liten innsats og forskjellen blir enorm.

Smart og praktisk oppbevaring. Stort utvalg kurver, oppbevaringsbokser og esker. Vi har kurver i mange forskjellige stiler og materialer.


Se våre metallkurver for kjøkkenet, kurver i naturmaterialer for stua og trekurver som kan brukes på badet. Denne praktiske oppbevaringskurven fra 2Mer utformet til flere ulike funksjoner – det er bare å velge det som passer for deg! I varehusene finner du praktiske oppbevaringsbokser og flettede kurver i sjøgress til oppbevaring av store og små ting.


Se hele utvalget her! Velg fra et bredt sortiment. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!

Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Du kan også være interessert i. Vi har god kvalitet og et stort utvalg på oppbevaring hos Europris. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut.


Lillefin er en norsk nettbutikk for baby og barn. Vi er opptatt av å kunne tilby produkter som er både trygge, bærekraftige og med høy kvalitet. Norges fineste barnerom finner du hos minikids.


Vi har kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. En fin oppbevaringskurv gjør stor forskjell. Sorter barnas leker, eller få orden i gangen med flotte kurver fra Lagerhaus. Hos oss finner du oppbevaringskurver og oppbevaringsbokser i metall og flotte farger. Utførelse i forkrommet stål.


H36cm x B40cm x D16cm. Flere av eskene våre passer perkfekt inn i IKEA-oppbevaringshyller. En oppbevaringskurv , eller kanskje en stor oppbevaringseske, passer perfekt for de litt større lekene som dukker og lastebiler. Men til krims-krams, som hårstrikker og blyanter, har vi mindre oppbevaringsbokser som egner seg ypperlig på skrivebordet, sengebordet og stellebordet.


Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Kjøp OPPBEVARINGSKURV A - LITER TIL PUTEKASSE STR. Denne oppbevaringskurven fra Biohort er ideell til oppbevaring av små ting.

Strikk denne fine oppbevaringskurv i Snowstorm. Den toves etter den er blitt strikket, så den er god solid. Det betyr, at kurven er helt perfekt til oppbevaring av garn og tilbehør. Finnes i flere farger.


Denne vakre oppbevaringskurv en fra House Doctor vil bidra til en lun atmosfære i hjemmet ditt, samt hjelpe deg rydde unna unødvendig rot. Mira, som den fine kurven. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus.


Qultet oppbevaringskurv i herlig sennepsgul farge fra Sebra. En heklet kurv som passer perfekt i barnerommet. Denne kurven kan brukes til å lagre alt fra leker til skittentøy. Det myke materialet og det stilrene utseende gjør det enkelt å få kurven til passe inn sammen med resten av innredningen i barnets rom. Hold maten fersk med en skikkelig oppbevaringsboks.


Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg