fredag 7. mars 2014

Foliering vindu

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto?


Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Design, produksjon og montering av folie til vinduer og glassfelt Folie-skjerming Frosting av vinduer og glassfelt Vindusdekor og profilering Folie med logo, tekst, informasjon m. Konsis trykker på, skjærer ut og tilpasser frostet folie til din vinduer ! Dette er et perfekt materiale til for dekke innsyn i møterom eller kontorer. Når du bestiller folie fra oss er bokstaver og elementer skåret ut. Foliering til bil, vindu og alle andre blanke overlater.


Underlaget vil være synlig der det ikke er folie.

Det er ingen firkantet ramme rundt inholdet. Vask vinduet godt, og la det tørke. Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet , og kutt folien til.


Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet. Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet , og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste.


Vinduer , dører, skyvedører, foldedører. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din.


Produksjon av reklameskilt, vindusdekor og grafisk design. Sammen finner vi en løsning som passer dine behov, både når det gjelder utforming, plassering og størrelse, og ikke minst pris. Vindusfilm er ideelt når du ønsker å skjerme for innsyn helt eller delvis. Fordelen ved å benytte folie på vindu er at man kan hindre innsyn uten at dette går bekostning av lysforhold.


Vindusfilm har den fordel at den slipper inn lys, og at denne kan tilpasses slik at man får den nødvendige diskresjon samtidig som resulatet blir stilig. Vi tilbyr også solfilm som solskjerming til alt av vinduer. Kvalitetsfolier fra kjente merkevarer som 3M og Avery.

Skap et kult og tøft utseende for bilen din. Alt annet enn ordinært. Hver person har sin personlige smak, det gjelder også utseende. Vår selvklebende vindusfolie er spesielt beregnet til montering på vinduer uten bruk av vanskelig lim. Vårt sortiment inneholder mange forskjellige versjoner og mønstre, så det er noe til enhver smak og situasjon.


Med folie kan en nesten trylle. Folie på vindu kan være for å skjerme innsyn samtidig som det gir en dekor som bygger opp om din bedrifts identitet. Frostet folie trenger ikke bare gi en sandblåst effekt. For beslag som stopper vinduet i luftestilling der vinduet har lufteåpning i underkant, bør fri åpningsbredde begrenses til m. Prisen på foliering kan variere fra 15.


Vi ønsker at dere tar kontakt med oss via tlf. Sikkerhetsfilm er spesialfilmer som er beregnet på å forsterke vinduer og glassfelt. Man deler gjerne sikkerhetsfilm inn i kategoriene personsikrings-filmer og innbruddssikring-filmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg