mandag 31. mars 2014

Skandinavisk møbeldesign

Stilen var inspirert av funksjonalismen, men. Møbel-Design er Kongsbergs største møbel- og interiørbutikk! Stort utvalg av stoler, bor speil og annet innen moderne skandinavisk og nordisk design. Ta en titt å bli inspirert av vår smak.


See more ideas about Danish design, Furniture design and Design. Skandinavia er kjent for sin elegante og funksjonelle design.

Dagens designere fortsetter tradisjonen. Sjekk ut Kinraden, Holger, Greta Gram, Fall Winter Spring. En blog om arkitekttegnede møbler, lamper, kunst, design og indretning. Hopp til navigering Hopp til søk.


Denne artikkelen inneholder en liste over kilder, litteratur eller eksterne lenker, men enkeltopplysninger lar seg. Craft står med utsøkte håndverksdetaljer og eksklusivt materialvalg frem som vår ypperste representant innen moderne skandinavisk møbeldesign - rett og slett en sofa av god design og den beste kvalitet. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Danske Jens Risom er i dag år.

DinSide tok turen over til vårt kjære naboland for å ta tempen på skandinavisk møbeldesign. Vi fant det høyglansede svarte, side om side med det knæsjgrønne og det grafiske mønsteret. Dette, og mer til, er hot i år. Craft er nyskapende med stram ytre linjeføring og et mykt indre.


Det er lagt vekt på møblenes form og funksjon, vi ser på den historiske konteksten og sammenlikner med øvrig europeisk møbeldesign. Møblene er klassiske og tidløse med et. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Les personvernerklæring.


Høstnyheter hos Pur Norsk. Med en ny årstid på trappene, flyttes fokuset innendørs. Både i arkitektur og design har det også utviklet seg et ønske om å ta naturen inn i stuen.


I tillegg har formpresset stål, plast og glass hatt stor plass, siden disse produksjonsmåtene er billige. Denne tavlen følges av 3personer på Pinteret. Se flere ideer om Lenestol skinn.


Stor stol med brune læder hynder og stel af forkromet stel. Fin stand efter almindelig brug. Folk fikk øynene opp for skandinavisk møbeldesign.


Dskisse design møbler Plassbygd skandinavisk møbeldesign.

Mens svenske og danske møbler har markert seg internasjonalt som en trendy merkevare, opplever norske møbelprodusenter økonomisk krise. I går ble Hjellegjerde reddet fra konkurs i siste liten , og i fjor valgte møbelprodusenten Vatne å legge inn årene. Vi takker våre venner i Møbelgalleriet for at vi fikk gleden av å lage deres katalog for fjerde gang.


Nyt skandinavisk møbeldesign på sitt beste!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg