tirsdag 11. mars 2014

Fisher price lek og lær bamse

Finn Lek Og Lær Bamse. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Barn lærer best gjennom lek , og lek er svært viktig for barn utvikling. I læringsmodusen kan barnet trykke fem ulike steder på valpen. Sykkel Rulle Elite Volare.


Denne interaktive laptop fra FISHER - PRICE kombinerer lek og innlæring på en perfekt måte.

Barnet kan trykke ned ni forskjellige tangenter eller blankstegtangenten for å lytte til sanger og fraser om bokstaver, tall, farger og dyr. I så fall har du kommet helt rett! Når barnet undersøker kaken på alle sider og trykker på de forskjellige kaketoppene, lærer det om farger, tall og former. Underveis får det høre artige lyder som belønning. Fra å se barnets glede når det griper fatt i en leke første gang til å hjelpe en smårolling med å nå nye milepæler og observere underet som er et førskolebarns fantasi – det er lett å se hvor viktig lek er for barns utvikling.


Hos Shopping4net kan du kjøpe leker og Pedagogiske leker. Playgro Lek og Lær Ball Playgro. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Fisher - Price online.

Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Interaktivt lekesett som inne holder et avansert puslespill. Når barna interagerer og legger maten på tallerkenene, høres morsomme uttrykk og sanger. Eller åpne høyloftet for å slippe ting ned og aktivere flere lyder og fraser! Små bønder kan også trykke på en knapp for å ruge ut kyllinger, vri på siloen for å rotere maisavlingen (pop pop pop!), og mye mer!


Ding ding ding – ring med gårdsklokka for å fortelle alle dyra at det er fôringsti og gi mais til hønene! Lave priser og rask levering. When a great deal means a great deal!


En supermyk, snakkende bamse som kombinerer læring og lek. Når de interaktive knappene trykkes på, snakker Teddy og lærer barnet dets første. Lær at samle tusindbe nets krop og se den rulle afsted Vis mere.


Nå har vi naturligvis bare streifet borti et stort utvalg av bøker og filmer, byggeleker og klosser, dukkehus, puslespill og tryllesaker. Vi har inspirerende musikkinstrumenter, realistiske leker som minikjøkken og snekkerkasser samt alt innen maling og hobbyaktiviteter. Som sagt, ta en titt i nettbutikken og gjør en bestilling til en god pris.


Vi bruker cookies for å forbedre din opplevelse på vår hjemmeside. Ved å bruke dette dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Gratis frakt fra 6kr.


Den engelske fortellerstemmen fortalte hva delene på en bamse.

Kategorier: Babyleker, Bamser. Little People Bondegård er et supermorsomt lekesett, som inneholder en bondegård full av dyr og lyder fra FISHER -PRICEs Little People. Vänd blad för att höra barnsånger och rim såsom ”Ro, ro, ro din båt” och tryck på en av de tre lysande aktivitetsknapparna för roliga ljud och aktiviteter. AA-batterier (medföljer inte).


Utviklende og spennende leker til de minste Barnets første ti skal være fylt med lek og nye oppdagelser. Alt er nytt og spennende for en baby, så når det er tid for en liten lekestun er babyleker spesielt utviklet for å hjelpe barnet med å utforske omgivelsene, stimulere sansene og utvikle intellektet. Alltid lave priser, fri frakt over 299. Sammenlign tilbud på Leker lær norsk i kategorien Leker fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Leker ved hjelp av vår tjeneste. Kjøp Leker lær norsk på Kelkoo.


Bamse (Tekst og musik : Lars Jønner Alving).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg