mandag 24. mars 2014

Båtvask

Hos Båtvaskeriet får du vasket skroget med børster på minutter. Bestill time til båtvask på nett og ta turen til Vollen Marinesenter i Oslofjorden. Båtvask med remedier fra kjøkkenskapet Båten er endelig pakket ut av presenningene, og det er tid for en grundig vask.


Da bør det ikke overraske deg at vi søker mot kjøkkenskapet fremfor å kjøpe inn dyre spesialmidler til båtvask. Fjerner all voks, og passer perfekt til vår- og høstrengjøringen av båten.

Meget god olje og fettoppløsende effekt. Vask med en svamp og skyll godt etter bruk med ferskvann. Ved jevnlig vask av skroget gjennom sesongen vil skroget holdes rent. Mange båteiere har i løpet av pilotprosjektet på Vollen Marina valgt å slutte med påføring av nytt bunnstoff.


Har du glemt passordet ditt? Oppgi e-postadressen din i feltet under, så sender vi deg nytt passord. E-postadressen må være samme som du registrerte deg med.


Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler.

Vårens båtvask -Møkka skal av! Tekst: ANNE MARIT KLOKK OG INGVAR JOHNSENApril er båtvasktid. Sneen er borte og sola varmer i fjeset.


Selv om båten er sammensatt av mange materialer og stoffer, bør vi klare jobben på en helg. Markedet flommer over av effektive midler, både fra kolonialen og spesialforretningene. Grønn Marina på Vollen Marina i Asker. Dette er et anlegg hvor man ikke må ta båten opp av vannet, men kan kjøre gjennom anlegget. Det var en hyggelig kar ombor så vi pratet jo litt, og kom inn på.


Skipsbyggingskonsernet Kleven leverer store og teknologisk avanserte fartøy til norske og internasjonale kundar. Vi har flytta ein større del av byggeprosessen heim. Skrogvask er en del av et større pilotprosjekt for å kartlegge, teste og kvalitetssikre miljøvennlige alternativer til bunnstoff, samt å fremme bærekraftige løsninger for fremtiden. Slik fungerer båtvask Båten kjøres inn i maskinen og fortøyes. Blue Peter kraftig konsentrert rengjøringsmiddel til plast- og aluminium.


Velegnet for høytrykksspyling. Seajet Båtvask Ekstra med Voks - Liter. Et effektivt vannbasert vaskemiddel for fjerning av skitt, fett og salt på trebåter og gelcoat.


Jif – effektiv båtvask onsdag 26.

Rengjøringsmiddelet kan brukes både på malte og lakkerte. Grete Karin og Alf Morten Granholt Det er ikke til å unngå at båten må vaskes jevnlig for å unngå svarte striper og tilliggende herligheter. Renner lett av ved skylling. Selaclean Båt shampoo: Skummer ok, men er ikke like sterk og effektiv som de ande båtshampoene. Ikke effektiv på fenderlist.


Watski Super cleaner: Veldig effektiv både på gelcoat og gummi. Hugos er spesielt godt egnet til plastbåter. Til plastbåter og lister brukes Hugos direkte på en fuktig klut.


Renser og etterlater beskyttende vokshinne. Bilpleiekongen skal formidle kunnskap, forståelse og interesse for bilpleie. Norges eneste nettbutikk med alle de beste bilpleieproduktene samlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg